Intuïtieve bediening middels overzichtelijk touchscreen

Betaalbaar en accuraat

De nieuwe Veraviewepocs 3D-X700 is een multifunctioneel 2D en 3D röntgenapparaat voorzien van de laatste technische ontwikkelingen. Dit model is een doorontwikkeling op de succesvolle CP-80 en CP-40 modellen van Morita welke reeds vanaf 2003 op de markt zijn.

Alle Veraviewepocs modellen beschikken over functionaliteit en kennis van de in 2001 gelanceerd 3D Accuitomo.

Auto Exposure

Een geïntegreerde sensor bepaalt gedurende de gehele opname de hoeveelheid straling die door de patiënt de sensor bereikt. De processor gebruikt deze informatie vervolgens om constant (real-time) het voltage en de stroomsterkte bij te stellen.

Dankzij deze geavanceerder techniek wordt enerzijds uw patiënt minimaal belast (ALARA principe) en wordt anderzijds een hoge, constante beeldkwaliteit verkregen. Op deze manier kan ook een medewerker met minder ervaring toch een perfecte opname maken.

Auto Focus

Het apparaat is voorzien van autofocus. Een licht sensor meet de afstand tot de front elementen van de patiënt waarna de afstand automatisch wordt gecorrigeerd. Dit verzekert u van de beste patiëntpositionering ooit.

Intuïtieve bediening middels touchscreen

Het intuïtieve touchscreen geeft alle parameters overzichtelijk weer en maakt aanpassing ervan zeer eenvoudig. Voor elk type afbeelding (OPT, RSP of 3D) bestaat een aparte layout.