De Qdent Custom-Made: compleet naar wens samengesteld!

Ook wanneer u écht specifieke wensen hebt kunt u bij ons terecht.

 

Hoewel ons standaard assortiment bestaat uit een ruime keus van optimaal samengestelde behandelconcepten kan het natuurlijk zijn dat u toch nét een andere specifieke configuratie wenst.

Zoveel mensen zoveel wensen. Of u nu een compleet zwart behandelconcept wilt, een éxtra monitor en een éxtra groot tablet op een pantograafarm. We denken graag met u mee om uw optimale behandelconcept te creëren. Een spittoon of éxtra instrument op de afzuigarm, onze technische dienst heeft de kennis en passie in huis om uw wensen perfect te assembleren.

Daag ons uit en samen vertalen we uw wens in een optimaal werkend en ergonomisch behandelconcept.

Optimaal werkend met oog voor ergonomie en esthetiek

 

Onze specialisten van de Technische Dienst laten zich graag uitdagen om voor u de ideale werkplek te realiseren.

Een afzuigarm waarop naast een meerfunctiespuit en scaler ook nog een extra turbineaansluiting is geplaatst, geen probleem. Zelfs wanneer deze arm een links-rechts functie heeft en in hoogte met de behandelstoel meebeweegt.

Een spittoon met separate drinkglasvuller, een apart flessysteem naast de reguliere toevoer of een amalgaamafscheider en extra stroompunten en/of persluchtaansluiting in de stoelvoet. Zolang de techniek het toelaat is het allemaal mogelijk.

Ga met ons in overleg en vertel ons uw wensenpakket. We gaan er graag mee aan de slag.

Heeft u nog niet gevonden wat u zocht? Bekijk dan alle behandelunits.