< p>

tandartspraktijk

Markies Mondzorg

In Vlaardingen, in een voormalig supermarkt wordt momenteel een grote, hyper moderne 12-kamer tandartspraktijk gerealiseerd.

Vanaf de start van de ontwerpfase tot de uiteindelijke opening zal de samenwerking tussen E Dental en E Build zorgen voor een vloeiend verloop van dit mooie project.

Onderstaande foto’s geven een overzicht van het verloop van dit spectaculaire project. De foto’s staan in chronologische volgorde, hiermee kunt u een goed beeld krijgen van de start tot oplevering.

We zullen geregeld nieuwe afbeeldingen toevoegen en uitleg plaatsen. Mocht u tussentijds meer informatie willen over specifieke onderwerpen kunt u altijd contact met ons opnemen. 

Status werkzaamheden 15-12-2020

Deze schitterende praktijk is inmiddels operationeel. In een relatief korte periode is van een oude supermarkt en hypermoderne 12 kamerpraktijk gemaakt.

Spoedig zal er een mooie overzichtsserie worden gemaakt van het eindresultaat. Eerst nog een kleine update van enkele geplaatste meubelen, de bouw van de strakke balie, de personeelsruimtes en een overzicht van de afrondingsfase.

Status werkzaamheden 01-12-2020

Met grote stappen krijgt de praktijk nu z’n vorm. De doorgeefkasten zijn geplaatst, de strakke glaswanden staan op z’n plek en de meubelen worden strak afgemonteerd. Ook zijn de wachtruimtes voorzien van een frisse witte afwerking en zijn de radiatoren geplaatst en aangesloten.

Status werkzaamheden 09-11-2020

De isolatie is nu ook grotendeels uitgevoerd en overal is dubbel glas gezet. De volledige elektrische installatie is aangesloten en het lichtplan werkt. Ook is de afbouw gestart en zij de eerste meubelen al geplaatst.

Status werkzaamheden 29-10-2020

Inmiddels is de strakke pvc vloer gelegd en ter bescherming netjes afgedekt. Ook is het grootste gedeelte van de wanden en de plafonds klaar voor afwerking. 

Status werkzaamheden 22-10-2020

Het plafond krijgt steeds meer vorm en het geheel word klaargemaakt voor stucwerk. Ook zijn de leidingen in de vloer afgedekt met zandcement.

Status werkzaamheden 15-10-2020

Alle bekabeling krijgt beetje bij beetje z’n juiste plek en de tussenwanden worden al voorbereid voor de afwerking.

Status werkzaamheden 08-10-2020

De eerste voorbereidingen worden getroffen voor het te plaatsen sanitair en de indeling wordt steeds meer zichtbaar door de afdichting van de metalstud profielen.

Status werkzaamheden 07-10-2020

Het geraamte van de metalstud wanden wordt op z’n plek gezet en de eerste voorbereidingen worden getroffen voor de volledig nieuwe elektrische installatie.

Status werkzaamheden 6-10-2020

Vanaf de buitenkant is goed te zien dat er hard word gewerkt. Door middel van tijdelijke signing is ook voor voorbijkomend publiek duidelijk wat er wordt gerealiseerd.

Status werkzaamheden 01-10-2020

De structuur van de indeling is met metalstud uitgezet en de eerste slag is geslagen voor de aanleg van een volledig nieuwe elektrische installatie.

Start werkzaamheden!

Op deze foto’s is goed te zien met wat voor enorme oppervlakte we te maken hebben. De indeling voor het freeswerk is aangegeven en de frees heeft de eerste sleuven gezet.