< p>

Orthodontiepraktijk

Egger, Winterthur

Het Zwitserse orthodontisten echtpaar Egger vond in E Dental de ideale leverancier van hun Qdent behandelstoelen en op maat gemaakt meubilair.

Op afstand heeft E Dental meegewerkt aan het ontwerp en zijn de installatiewerkzaamheden gecoördineerd. Na het gereedkomen van de bouw zijn de monteurs naar Zwitserland afgereisd om alles netjes te plaatsen. “Eine perfekte Zusammenarbeit und ein schönes Endergebnis”.

Er is veel aandacht voor uitleg aan de patiënt. De Qdent monitoren aan de comfortabele behandelstoelen vergemakkelijken dit en zorgt voor een efficiënte workflow.

De behandelmeubelen zijn compact en compleet, alle snoeren zijn netjes weggewerkt en de speciale plint waarop het meubel staat geeft ruimte en lucht aan het ontwerp.

Het frisse kleurgebruik is tot in de wachtruimte doorgevoerd: een evenwichtige en gedurfde toepassing van kleur en stijl.

E Dental maakt van iedere ruimte de perfecte praktijk! Uiteraard gebaseerd op uw wensen en ideeën, gecombineerd met het vakmanschap en de ervaring van E Dental.

Bekijk hier het resultaat