Verbouwen

Het perfecte samenspel tussen E Build en E Dental
Wilt u uw praktijk verbouwen of compleet nieuw bouwen? Wij helpen u graag om turn-key uw plan te realiseren. In ‘Innovatie door inspiratie’ maakt u kennis met enkele door ons gerealiseerde praktijken en tonen wij u tevens in vogelvlucht waar E Dental en E Build u mee van dienst kunnen zijn. De jarenlange samenwerking tussen deze bedrijven staat garant voor een probleemloze bouwperiode en een vlekkeloos resultaat.

Wij coördineren en ontzorgen
E Build neemt u alle zorg uit handen. zodat u zich op uw eigen werkzaamheden kunt blijven focussen tijdens de bouw. Onze mensen kennen de dentale bouwwereld als geen andere en kunnen u dus voorzien van het beste advies. U heeft één aanspreekpunt tijdens de gehele bouw. 
  
Dental specialist met waar voor uw geld
E-Build kent niet alleen de dentale markt maar ook de bouwwereld en weet dus scherp te calculeren. Met E-Build haalt u geen prijsvechter in huis maar wel een solide partner. Wij gaan immers in eerste instantie voor kwaliteit en duurzaamheid en bieden u maximaal waar voor uw geld. 

Schoenmaker blijf bij je leest
Na het definitief ontwerp treed de volgende fase in, die van planning en aanvang werkzaamheden. E Build zorgt ervoor dat alle informatie op de juiste plekken terecht komt. U gaat zich weer meer richten op uw werk, terwijl de diverse disciplines in uw toekomstige praktijk aan de slag gaan. Het ontzorgen van E Build wordt in deze fase duidelijk merkbaar. U heeft slechts E Build als enige aanspreekpunt, de soms chaotische gebeurtenissen op de werkvloer gaan aan u voorbij. E Build houdt u periodiek op de hoogte van alle relevante informatie. 


Download onze project brochure 

Praktijkruimte (ver) bouwen ?

Wilt u uw praktijkruimte verbouwen of een compleet nieuwbouwproject starten? Wij helpen u graag uw turn-key project te realiseren. Onze dochteronderneming E-Build is gespecialiseerd in de aanbouw en verbouw van praktijken voor tandheelkunde, mondhygiëne, orthodontie en kaakchirurgie. Als regisseur van uw aan- of verbouwproject

bieden wij een totaaloplossing voor de realisatie van uw droompraktijk(ruimte). Omdat wij vakgerichte knowhow hebben als het gaat om tandheelkundige producten en toepassingen zorgen wij voor de meest efficiënte en kwalitatieve oplossing, van ontwerp tot oplevering. Wij nemen u alle coördinatie en zorg uit handen en u heeft één aanspreekpunt in de algehele bouwbegeleiding. Bekijk hier ons portfolio

Scroll To Top