Verbouwen

Het perfecte samenspel tussen E Build en E Dental
Wilt u uw praktijk verbouwen of compleet nieuw bouwen? Wij helpen u graag om turn-key uw plan te realiseren. In ‘Innovatie door inspiratie’ maakt u kennis met enkele door ons gerealiseerde praktijken en tonen wij u tevens in vogelvlucht waar E Dental en E Build u mee van dienst kunnen zijn. De jarenlange samenwerking tussen deze bedrijven staat garant voor een probleemloze bouwperiode en een vlekkeloos resultaat.

Wij coördineren en ontzorgen
E Build neemt u alle zorg uit handen. zodat u zich op uw eigen werkzaamheden kunt blijven focussen tijdens de bouw. Onze mensen kennen de dentale bouwwereld als geen andere en kunnen u dus voorzien van het beste advies. U heeft één aanspreekpunt tijdens de gehele bouw. 
  
Dental specialist met waar voor uw geld
E-Build kent niet alleen de dentale markt maar ook de bouwwereld en weet dus scherp te calculeren. Met E-Build haalt u geen prijsvechter in huis maar wel een solide partner. Wij gaan immers in eerste instantie voor kwaliteit en duurzaamheid en bieden u maximaal waar voor uw geld. 

Schoenmaker blijf bij je leest
Na het definitief ontwerp treed de volgende fase in, die van planning en aanvang werkzaamheden. E Build zorgt ervoor dat alle informatie op de juiste plekken terecht komt. U gaat zich weer meer richten op uw werk, terwijl de diverse disciplines in uw toekomstige praktijk aan de slag gaan. Het ontzorgen van E Build wordt in deze fase duidelijk merkbaar. U heeft slechts E Build als enige aanspreekpunt, de soms chaotische gebeurtenissen op de werkvloer gaan aan u voorbij. E Build houdt u periodiek op de hoogte van alle relevante informatie. 


Download onze project brochure 

X

Abonneer u op onze nieuwsbrief

 
Scroll To Top