Morita TriAuto ZX 2 Draadloos endo handstuk, incl. Apex. Loc

■ Endomotor met geïntegreerde apex locater
■ Draadloos en lichtgewicht handstuk
■ Linkshandig en rechtshandig te gebruiken

De nieuwe Morita TriAuto ZX2 - Apex Locater en Endomotor in één draadloos handstuk!

 

Een innovatief design van de snoerloze endomotor met geïntegreerde apex-locator. U zult direct overtuigd zijn van het geringe gewicht van de TriAuto ZX2. Door het ontbreken van een snoer en de ergonomische vormgeving rust hij perfect in uw hand en is bewegingsvrijheid gegarandeerd.

 

Demo in uw praktijk?
Wij maken graag een afspraak voor een 15 minuten durende demonstratie. Desgewenst kunt u aansluitend het apparaat gedurende twee weken uitproberen!

 

■ Geïntegreerde meetfunctie voor op de millimeter nauwkeurige resultaten
Efficiënte behandeling met direct zicht in het wortelkanaal. De apex-locator is geïntegreerd in het handstuk en geeft exacte meetresultaten. Ook als er zich spoelvloeistoffen in het wortelkanaal bevinden. Op het kleurendisplay kan de behandelaar de afstand van de vijl tot de apex zien. Er vindt ook bewaking plaats met geluidssignalen.

 

 Snoerloos, bijzonder licht handstuk
Het handstuk weegt slechts 140 gram en garandeert een goed uitgebalanceerde gewichtsverdeling in de hand van de behandelaar. Dit garandeert een aangename behandeling en zorgt voor ontspannen spieren in hand en vingers. Bovendien is er geen lastig snoer dat de behandeling zou kunnen onderbreken.

 

■ Linkshandig of rechtshandig te gebruiken
Het LCD-display is ideaal voor zowel links- als rechtshandige behandelaars. De gebruiker kan het display op het handstuk naar wens draaien, zodat hij op de perfecte stand staat om te worden gezien. Op deze manier is de behandelaar altijd op de hoogte van de positie van de vijl in het kanaal en alle desbetreffende parameters. Voor een efficiënt behandelproces biedt de TriAuto ZX2 bovendien de mogelijkheid om de parameters te programmeren.

Het product is aan uw informatieverzoek toegevoegd.


Wanneer u onderstaande velden invult en vervolgens “surf verder” kunt extra informatieverzoeken toevoegen aan dit verzoek zonder dat u nogmaals wordt verzocht uw details in te vullen. Wanneer u “verstuur” selecteert zal het informatieverzoek direct verzonden worden.

Uw verzoek bevat de volgende producten. (voeg dit product nogmaals toe)
E-mail:*
Naam:*
Geslacht:*
Functie:*
Kliniek:
Straat:*
Postcode:*
Plaats:*
Land:
Telefoon:
Extra Informatie:

Totaal Inrichting

Wij richten uw (droom) praktijk in met al uw apparatuur en hebben tevens een eigen bouwafdeling die volledig in eigen beheer uw project realiseert  

>>>

Equipment

Bekijk ons complete productoverzicht voor tandartsen, mondhygiënisten, orthodontisten en kaakchirurgen. Ook maatwerk is mogelijk  

>>>

Diagnostiek

Van sensor tot compleet Cone-Beam CT apparaat, E Dental heeft het, inclusief bijbehorende software en dienst- verlening 

>>>

Georganiseerde iQual avond?

Wilt u een leuke en volledig verzorgde bijeenkomst organiseren voor uw iQual groep, studieclub of waarnemers- groep    

>>>

X

Abonneer u op onze nieuwsbrief

 
Scroll To Top