Morita Soaric behandeleenheid (Floor-Mounted-tray)

■ De premium behandelunit van Morita
■ Comfort & ergonomie in een tijdloos ontwerp
■ Zeer duurzame en degelijke Japanse techniek

De nieuwe premium behandelunit van Morita, het hoogste niveau opnieuw gedefinieerd!

 

Het moderne en tijdloze ontwerp van Soaric, zichtbaar tot in de kleinste details, onderstreept uw deskundigheid en professionaliteit. Tegelijkertijd creëert het ook een atmosfeer van vertrouwen en veiligheid, die veroorzaakt wordt door een slanke en harmonieuze uitvoering.

 

Behandelcomfort & Ergonomie
De zeer Flexibele en intuïtieve bediening van de Soaric garanderen een optimaal behandelproces. Ergonomie door minimaal oppervlak met maximale bewegingsruimte maakt deze unit bijzonder plezierig om op te werken. Soaric is ideaal voor behandeling in een team of solo vanwege de flexibiliteit en bewegingsruimte die door de tandarts- en assistent unit wordt geboden. De zeer uitgebreide mogelijkheden, handige extra's & vele opties zorgen voor werkplezier voor iedereen.

 

Hygiëne
Bij het ontwerp van de Soaric heeft hygiëne een grote rol gespeeld. Om het reinigen en desinfecteren van de unit te vereenvoudigen heeft de Soaric gladde oppervlakken en afneembare onderdelen die gemakkelijk kunnen worden gereinigd en gedesinfecteerd.

Het product is aan uw informatieverzoek toegevoegd.


Wanneer u onderstaande velden invult en vervolgens “surf verder” kunt extra informatieverzoeken toevoegen aan dit verzoek zonder dat u nogmaals wordt verzocht uw details in te vullen. Wanneer u “verstuur” selecteert zal het informatieverzoek direct verzonden worden.

Uw verzoek bevat de volgende producten. (voeg dit product nogmaals toe)
E-mail:*
Naam:*
Geslacht:*
Functie:*
Kliniek:
Straat:*
Postcode:*
Plaats:*
Land:
Telefoon:
Extra Informatie:

Totaal Inrichting

Wij richten uw (droom) praktijk in met al uw apparatuur en hebben tevens een eigen bouwafdeling die volledig in eigen beheer uw project realiseert  

>>>

Equipment

Bekijk ons complete productoverzicht voor tandartsen, mondhygiënisten, orthodontisten en kaakchirurgen. Ook maatwerk is mogelijk  

>>>

Diagnostiek

Van sensor tot compleet Cone-Beam CT apparaat, E Dental heeft het, inclusief bijbehorende software en dienst- verlening 

>>>

Georganiseerde iQual avond?

Wilt u een leuke en volledig verzorgde bijeenkomst organiseren voor uw iQual groep, studieclub of waarnemers- groep    

>>>

X

Abonneer u op onze nieuwsbrief

 
Scroll To Top