Racefietstocht in het Groene Hart 13 mei 2017, fietst u mee?


Een nieuwe route!
Na de succesvolle racefietstochten door het polderlandschap van Kinderdijk en Groningen organiseren Hofmeester Dental en E Dental dit jaar een nieuwe tocht in een nieuwe omgeving! Een prachtige route door het Groene Hart van Holland vanuit het nieuwe pand van Hofmeester Dental in Rotterdam.

 

Fietst u mee?
Graag nodigen we u uit voor de racefietstocht op zaterdag 13 mei 2017. De tocht is circa 85 km lang inclusief een tijdrit in de laatste fase van de route voor degene die graag de wedstrijd rijdt.
 

Gezelligheid, sportiviteit en contact met elkaar is ons uitgangspunt. Samen met uw collega’s, dental professionals van Hofmeester Dental, E Dental en sponsoren belooft het weer een mooi event te worden. Aansluitend op de fietstocht kunt u genieten van een heerlijke BBQ en een welverdiend drankje!

 

Het goede doel
De opbrengsten zullen geheel ten goede komen aan Stichting Tandheelkundeproject Kenia.

 

Aanmelden
We vinden het geweldig dat u met ons mee fietst en vragen u uw aanmelding via het aanmeldformulier te doen (onderstaande link). Het inschrijfgeld bedraagt: € 25,- p.p. Verdere details over het verloop van de dag volgen na aanmelding.

 

Meld u aan door de het aanmeldformulier via de onderstaande link:

www.e-dental.nl/racefietstocht

 

Geheel in stijl verzorgen wij uw wielrenshirt en bidon! Vermeld bij aanmelding s.v.p. uw maat wielrenshirt. Via de onderstaande link kunt u zich aanmelden. Let wel: omwille van de veiligheid kan er maar een beperkt aantal deelnemers meedoen, wacht dus niet te lang met uw aanmelding.

 


Totaal Inrichting

Wij richten uw (droom) praktijk in met al uw apparatuur en hebben tevens een eigen bouwafdeling die volledig in eigen beheer uw project realiseert  

>>>

Equipment

Bekijk ons complete productoverzicht voor tandartsen, mondhygiënisten, orthodontisten en kaakchirurgen. Ook maatwerk is mogelijk  

>>>

Diagnostiek

Van sensor tot compleet Cone-Beam CT apparaat, E Dental heeft het, inclusief bijbehorende software en dienst- verlening 

>>>

Georganiseerde iQual avond?

Wilt u een leuke en volledig verzorgde bijeenkomst organiseren voor uw iQual groep, studieclub of waarnemers- groep    

>>>

X

Abonneer u op onze nieuwsbrief

 
Scroll To Top