Racefietstocht Kinderdijk & Pieterburen 2016, fietst u mee?
Na het succes van de racefiets molentocht afgelopen voorjaar, organiseren Hofmeester Dental en E Dental twee nieuwe racefietstochten in Kinderdijk en in Pieterburen! 
 
Graag nodigen we u uit voor de racefietstocht op 9 april 2016 langs de kustlijn van Pieterburen in het hoge noorden, en op 23 april 2016 voor de racefietstocht langs de molens van Kinderdijk. Beide routes zijn ongeveer 80 km lang.
 
Gezelligheid, sportiviteit en contact met elkaar is ons uitgangspunt. Samen met uw collega’s, dental professionals van Hofmeester Dental, E Dental en sponsoren maken we er mooie dagen van. Om weer op krachten te komen zal aansluitend op de fietstocht een Big Green Egg Barbecue Experience worden gehouden. Onze kok zal een heerlijke maaltijd verzorgen, dit alles onder het genot van een welverdiend drankje.
 
Ook dit keer zullen de opbrengsten ten goede komen aan Stichting Tandheelkundeproject Kenia.
 
Fietst u mee? Neemt u iemand mee? Dan vernemen wij dat graag van u. U kunt zich aanmelden via de aanmeldformulieren (zie onderstaande links). Verdere details volgen na aanmelding. Het inschrijfgeld bedraagt: € 40,- .
 
Geheel in stijl verzorgen wij uw wielertenue! Vermeld bij aanmelding s.v.p. uw maat wielrenkleding.
 
Via één van de onderstaande links kunt u zich inschrijven voor de racefietstocht naar voorkeur. Let wel: om wille van de veiligheid kan er maar een beperkt aantal deelnemers meedoen, wees dus snel met uw aanmelding.
 
 
 
 
Mede mogelijk gemaakt door:

Totaal Inrichting

Wij richten uw (droom) praktijk in met al uw apparatuur en hebben tevens een eigen bouwafdeling die volledig in eigen beheer uw project realiseert  

>>>

Equipment

Bekijk ons complete productoverzicht voor tandartsen, mondhygiënisten, orthodontisten en kaakchirurgen. Ook maatwerk is mogelijk  

>>>

Diagnostiek

Van sensor tot compleet Cone-Beam CT apparaat, E Dental heeft het, inclusief bijbehorende software en dienst- verlening 

>>>

Georganiseerde iQual avond?

Wilt u een leuke en volledig verzorgde bijeenkomst organiseren voor uw iQual groep, studieclub of waarnemers- groep    

>>>

X

Abonneer u op onze nieuwsbrief

 
Scroll To Top