Praktijkontwerp

Ontwerpen
Niets is ongrijpbaarder dan een idee dat niet op papier staat. Wij kunnen u perfect helpen uw ideeën te stroomlijnen door het opstellen van een programma van eisen. Wij combineren dit met onze knowhow en expertise op het gebied van een doordacht en functioneel praktijkontwerp. Tijdens een bezoek aan onze showroom overlegt u met één van onze experts over uw plannen en wensen. We bespreken zaken als de ideale workflow, ergonomie, logistiek, sfeer en materiaalvoorkeur waarna wij dit verwerken in een eerste schetsontwerp. Deze schets wordt bovendien doordacht aangevuld door onze specialisten op basis van hun kennis en ervaring. 
  
Uw praktijk (her)inrichten
Er komt heel wat kijken bij het (her)inrichten van uw praktijk. Ontwerp, financiering, begroting, aansturing van de verschillende (bouw)partijen, planning, kwaliteitscontrole, installatie en in gebruik name van nieuwe apparatuur, wet en regelgeving en nog veel meer. E Build en E Dental ontzorgen u volledig tijdens dit proces. Wij verzorgen gratis het benodigde tekenwerk, de bestekken, het projectmanagement en gebruikersinstructie. Dit is inclusief advies over toepassing van de WIP-richtlijnen en Kern Energie Wet. Daarnaast kunnen wij u indien gewenst helpen met de financiering van uw praktijk. 
  
U en uw patiënt
Beleving van patiënten wordt steeds belangrijker. Een ontwerp waarbij entree, wachtkamer en behandelkamer op elkaar zijn afgestemd geeft rust en vertrouwen. Tegelijkertijd is het van belang dat de praktijk aansluit bij uw persoonlijke stijl. E Build en E Dental hebben samen een jarenlange ervaring met praktijk op dit terrein. Wij weten als geen ander hoe we uw droompraktijk bouwen, afgestemd op u en uw patiënt. 


Download onze project brochure

Praktijkruimte (ver) bouwen ?

Wilt u uw praktijkruimte verbouwen of een compleet nieuwbouwproject starten? Wij helpen u graag uw turn-key project te realiseren. Onze dochteronderneming E-Build is gespecialiseerd in de aanbouw en verbouw van praktijken voor tandheelkunde, mondhygiëne, orthodontie en kaakchirurgie. Als regisseur van uw aan- of verbouwproject

bieden wij een totaaloplossing voor de realisatie van uw droompraktijk(ruimte). Omdat wij vakgerichte knowhow hebben als het gaat om tandheelkundige producten en toepassingen zorgen wij voor de meest efficiënte en kwalitatieve oplossing, van ontwerp tot oplevering. Wij nemen u alle coördinatie en zorg uit handen en u heeft één aanspreekpunt in de algehele bouwbegeleiding. Bekijk hier ons portfolio

Scroll To Top