Openhuis dagen, 2, 3 & 4 november


Openhuis 2017, grootser dan ooit!
Op 2, 3 en 4 november staan de traditionele en altijd gezellige E-Dental openhuis dagen weer voor de deur. Behalve veel gezelligheid bieden wij u dit jaar ook een breed scala aan interessante lezingen en praktische workshops. Natuurlijk hebben wij een aantal super spectaculaire aanbiedingen om niet te missen en uitsluitend op de openhuisdagen geldig zijn.

 

Gezelligheid
E-dental staat bekend als het  gezelligste en meest gastvrije Dental Depot van Nederland. En uiteraard zorgen wij tijdens de openhuis dagen goed voor u. Op donderdag 2 november en vrijdag 3 november staan er uitgebreide en overheerlijke buffetten voor u klaar. Uiteraard is onze bar geopende en tenslotte is onze wijn huisleverancier alle dagen aanwezig met een brede selectie aan wijnen waar u van kunt proeven. Wees welkom, graag zien we u! 

 

Wijnbon
Als u zich voor 1 november aanmeldt via het onderstaande formulier ontvangt u op de openhuis dagen een wijnbon* ter waarde van € 50,- met keuze uit vele topwijnen! Wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt. *Alleen geldig voor tandartsen, orthodontisten, kaakchirurgen mondhygiënisten en tandprothetici.

 

Leerzaam
Alle dagen organiseren wij heel interessante workshops en lezingen. Zoals een lezing over het 3D printen van een kroon, een endo workshop of een lezing door dhr Reimers over gastvrijheid in de praktijk. Download hieronder het complete programma.

 

LET OP: voor deelname aan de lezingen of workshops geldt een maximaal aantal deelnemers. Schrijf u dus snel in voor de workshops en / of lezingen en de gratis wijnbon t.w.v. € 50,- middels het onderstaande formulier.
 

Klik hieronder voor de spectaculaire openhuis aanbiedingen, meer volgt!

 

 

 

 

 

 

 


Totaal Inrichting

Wij richten uw (droom) praktijk in met al uw apparatuur en hebben tevens een eigen bouwafdeling die volledig in eigen beheer uw project realiseert  

>>>

Equipment

Bekijk ons complete productoverzicht voor tandartsen, mondhygiënisten, orthodontisten en kaakchirurgen. Ook maatwerk is mogelijk  

>>>

Diagnostiek

Van sensor tot compleet Cone-Beam CT apparaat, E Dental heeft het, inclusief bijbehorende software en dienst- verlening 

>>>

Georganiseerde iQual avond?

Wilt u een leuke en volledig verzorgde bijeenkomst organiseren voor uw iQual groep, studieclub of waarnemers- groep    

>>>

X

Abonneer u op onze nieuwsbrief

 
Scroll To Top