Openhuis dagen 31 oktober , 1&2 november


 

Gastvrijheid en persoonlijke aandacht zijn ons handelsmerk. Tijdens de openhuis dagen kunt u genieten van heerlijke hapjes, goede wijnen en uiteraard zeer scherpe aanbiedingen. Wanneer u zich van te voren aanmeldt krijgt u bovendien 5% extra korting.

 

Klik hier om u in te schrijven

 

Openhuis tijden

donderdag 31 oktober 17:00 tot 22:00
vrijdag 1   november 12:00 tot 20:00
zaterdag 2   november 10:00 tot 17:00

 

 

“Walk in” Workshops

Het principe van onze walk-in workshops is eenvoudig, ze beginnen wanneer u binnen komt lopen en worden op basis van uw vragen gevormd. Gedurende onze dagen kunt u bij ons terecht voor :

       3D Implantaatplanning

     ■  Zelf kronen ontwerpen

       Scan untill you can

       Endo 2.0 met de Tri-Auto ZX-2

 

De “walk-in” workshops worden gegeven door

dr. Bassam Hassan

Vrijdag 14:00-18:00 en zaterdag van 11:00-15:00

Quirein Bakker

Vrijdag 15:00-20:00 en zaterdag van 11:00-15:00

Yumi Moriahra Donderdag en vrijdag
Hein Vrins Donderdag, vrijdag , zaterdag

Klik hier om u in te schrijven

Leerzaam

Naast onze walk-in workshops kunt u bij onze specialisten terecht voor onder andere.

       CBCT apparatuur

       Verschillende behandelconcepten

       Kleuradvies en praktijkontwerp met virtual realitiy experience van uw nieuwe praktijk.

       Nieuwste sterilisatie & desinfectie apparatuur

       Financiering

       Praktijkverbouwing

      …. Nog veel meer

 

De ongekende mogelijkheden van 4D digitale tandheelkunde…

Dr Bassam Hassan vertelt u alles over de mogelijkheden van de nieuwste digitale tandheelkundige behandelmethoden. Dankzij digitale technieken zoals CBCT beelden en intra orale (3D) scans en zelfs het vastleggen van de dynamisch en feitelijke articulatie van de patiënt (de 4e dimensie) wordt het mogelijk om een (nog) betere diagnose te stellen en bovendien een voorspelbaarder te werken.

 

Lees meer

 

Bezoek de openhuis dagen van E Dental en laat u informeren over de digitale tandheelkunde

E Dental is als specialist op het gebied van digitale tandheelkunde als geen ander in staat om u goed te adviseren en de digitale apparatuur te integreren en te onderhouden. Gedurende onze openhuis dagen wordt ons team verstrekt door twee specialisten.

 

Dr. Bassam Hassan heeft zich helemaal toegelegd op digitale tandheelkunde en zal u meenemen in de voordelen van digitale implantaat planning. Door middel van een interactieve workshop zal hij u laten zien dat het ontwerpen van een boormal, waarmee implantaten optimaal kunnen worden gepositioneerd, redelijk eenvoudig is.

 

 

Quirein Bakker is digitaal tand technicus en tevens directeur van Dental Cam, een 100% digitaal  werkend tandtechnisch lab. Hij zal u uitgebreid informeren over het zelf ontwerpen van kronen en inlays. Uiteraard kunt u zelf kennismaken met de Chairside CAD CAM software en kan hij u alles vertellen over de verschillende materialen.

 

 

 

Praktijk (ver)bouwen

Kom langs tijdens onze openhuis dagen en maak kennis met E Build. De dochteronderneming van E Dental die zich volledig heeft gespecialiseerd in bouwen en verbouwen van complete praktijken.

Neem een plattegrond van uw praktijk mee en ontvang tijdens onze openhuis dagen gratis advies over routing en een gratis (ver)bouw ontwerp.

Klik hier om u in te schrijven

E Dental: professioneel, persoonlijk en betaalbaar

E Dental is al bijna 20 jaar een professioneel en high-tech dental depot met meer dan 20 betrokken medewerkers. We bieden degelijke, kwalitatieve merken en een compleet dienstenpakket. We  kennen onze klanten persoonlijk, reageren snel, zijn flexibel en betaalbaar. Onze dochteronderneming E Build bouwt en verbouwt praktijken en in samenwerking ontzorgen wij u van ontwerp tot oplevering.

 

Openhuis tijden

donderdag 31 oktober 17:00 tot 22:00
vrijdag 1   november 12:00 tot 20:00
zaterdag 2   november 10:00 tot 17:00

 

 

 


X

Abonneer u op onze nieuwsbrief

 
Scroll To Top