Racefietstocht : 16 mei 2020

 

Wegens omstandigheden uitgesteld tot nader te bepalen datum


Traditiegetrouw organiseren E Dental en Best Dental support dit voorjaar weer een prachtige nieuwe racefietstocht. Na eerdere succesvolle racefietstochten volgt op zaterdag 16 mei a.s. alweer de 7e editie van de racefietstocht.

 

Elk jaar fietsen wij voor een goed doel, dit jaar is het Dentalcare Everywhere
 

Dentalcare Everywhere is een particuliere stichting. De stichting geeft gratis tandheelkundige hulp aan voornamelijk (wees) kinderen in gebieden waar deze hulp niet of nauwelijks aanwezig is.

 

Ook voor deze editie hebben we wielerlegende Henk Lubberding bereid gevonden om u een racefiets clinic te geven en mee te fietsen met ons.

 

De start en finish van de sportieve en gezellige racefietstocht, onder coaching van fietslegende Henk Lubberding, is in Alblasserdam. Er wordt in twee verschillende groepen gereden:

•             75 km, gemiddelde snelheid 27 km per uur

•             110 km, gemiddelde snelheid 30 km per uur of hoger.

 

Samen met uw collega’s, dental professionals, sponsoren en E Dental / Best Dental support belooft het weer een mooi evenement te worden. Aansluitend op de fietstocht kunt u genieten van een heerlijk buffet en welverdiend drankje.

 

Schrijf u zich hier direct in!

 


Totaal Inrichting

Wij richten uw (droom) praktijk in met al uw apparatuur en hebben tevens een eigen bouwafdeling die volledig in eigen beheer uw project realiseert  

>>>

Equipment

Bekijk ons complete productoverzicht voor tandartsen, mondhygiënisten, orthodontisten en kaakchirurgen. Ook maatwerk is mogelijk  

>>>

Diagnostiek

Van sensor tot compleet Cone-Beam CT apparaat, E Dental heeft het, inclusief bijbehorende software en dienst- verlening 

>>>

Georganiseerde iQual avond?

Wilt u een leuke en volledig verzorgde bijeenkomst organiseren voor uw iQual groep, studieclub of waarnemers- groep    

>>>

X

Abonneer u op onze nieuwsbrief

 
Scroll To Top