Racefietstocht :: 11 mei 2019


Een nieuwe route! Fietst u mee?
Traditiegetrouw organiseren Hofmeester Dental en E Dental dit voorjaar weer een prachtige nieuwe racefietstocht. Na de succesvolle racefietstochten door het polderlandschap van Kinderdijk en Groningen, het groene Hart van Holland en de Zilverstad volgt 11 mei a.s. een nieuwe tocht. 

Henk Lubberding daagt u uit!
 

Om het geheel luister bij te zetten hebben we wielerlegende Henk Lubberding bereid gevonden om u een race fietsclinic te geven en mee te fietsen met ons. Ongeveer 80 km de tijd om van één van Nederlands meest aansprekende oud wielrenner en Mr. never-give-up Henk Lubberding gouden tips te krijgen.
 

Alweer 21 jaren (direct na zijn profcarrière) organiseert Henk Lubberding fietsclinics, thuis of op locatie! Daarmee is hij de 1e en dus trendsetter van het fenomeen clinic. Maar Henk's kijk op de fietssport is niet gebaseerd op een cursus of een trainingsboek (Hij is geen copy cat) maar op zijn jarenlange ervaring en nieuwsgierigheid naar vernieuwing en verbetering. En bovenal is voor hem een ieder gelijk ongeacht het niveau van de sporter. Gedurende deze clinic wordt o.a. aandacht besteed aan positie (houding), techniek. Henk's scherpe analytische vermogen zorgt ervoor dat hij alles ziet wat niet klopt of juist wel. Na afloop van de clinic begeleid Henk een groep tijdens de tocht en dan zal hij tips en tricks geven al rijdende!


Fietst u mee?
We beginnen met een race-clinic o.l.v. Henk Lubberding.
Deze clinic staat in het teken van het leren omgaan met de fiets om zo uw hobby naar en hoger plan te kunnen tillen.

Na de clinic gaan we in 2 groepen de weg op:
Groep 1: Voor de snelle fietsers onder ons wordt er gemiddeld 30 km of meer per uur gefietst. Voor deze groep zal er ook een wedstrijd worden gehouden. Afstand tussen de 90 en 100 km.
Groep 2: Onder begeleiding van Henk Lubberding fietst deze groep gemiddeld 25 km per uur. Afstand tussen de 70 en 80 km.

Gezelligheid, sportiviteit en contact met elkaar is zoals altijd ons uitgangspunt. Samen met uw collega’s, dental professionals van Hofmeester Dental, E Dental en sponsoren belooft het weer een mooi event te worden. Aansluitend op de fietstocht kunt u genieten van een heerlijk buffet en een welverdiend drankje!


Totaal Inrichting

Wij richten uw (droom) praktijk in met al uw apparatuur en hebben tevens een eigen bouwafdeling die volledig in eigen beheer uw project realiseert  

>>>

Equipment

Bekijk ons complete productoverzicht voor tandartsen, mondhygiënisten, orthodontisten en kaakchirurgen. Ook maatwerk is mogelijk  

>>>

Diagnostiek

Van sensor tot compleet Cone-Beam CT apparaat, E Dental heeft het, inclusief bijbehorende software en dienst- verlening 

>>>

Georganiseerde iQual avond?

Wilt u een leuke en volledig verzorgde bijeenkomst organiseren voor uw iQual groep, studieclub of waarnemers- groep    

>>>

X

Abonneer u op onze nieuwsbrief

 
Scroll To Top