Openhuis dagen 2 & 3 november 2018


De E Dental openhuis dagen staan weer voor de deur!
Op vrijdag 2 en zaterdag 3 november staan de traditionele en altijd gezellige E-Dental openhuis dagen weer voor de deur. Behalve veel gezelligheid heerlijk eten, bieden wij u dit jaar ook een breed scala aan interessante lezingen en praktische workshops. Natuurlijk hebben wij een aantal super spectaculaire aanbiedingen om niet te missen en uitsluitend op de openhuisdagen geldig zijn.


5% extra korting bij vooraanmelding
Meld u nu aan via het aanmeldformulier en ontvang 5% extra korting op alle aanbiedingen tijdens de Openhuis Dagen. Klik op de button hieronder om u aan te melden.

Gezelligheid, heerlijk eten & mooie wijnen
E-dental staat bekend als het  gezelligste en meest gastvrije Dental Depot van Nederland. En uiteraard zorgen wij tijdens de openhuis dagen goed voor u. Op vrijdag 2 november en zaterdag 3 november staan er uitgebreide en overheerlijke buffetten voor u klaar. Uiteraard is onze bar geopende en tenslotte is onze wijn huisleverancier alle dagen aanwezig met een brede selectie aan wijnen waar u van kunt proeven. Wees welkom, graag zien we u! 

 

Leerzame workshops
Alle dagen organiseren wij heel interessante workshops. Zoals een lezing over CAD/CAM en stijl- en kleuradvies voor uw praktijk.

 

Gratis 3D praktijkontwerp
Neem uw praktijktekening mee naar de openhuis dagen en wij maken gratis een nieuw praktijkontwerp in 3D & Virtual Reality.

 

Klik op de button hieronder voor onze spetterende openhuis aanbiedingen, meer volgt!


Totaal Inrichting

Wij richten uw (droom) praktijk in met al uw apparatuur en hebben tevens een eigen bouwafdeling die volledig in eigen beheer uw project realiseert  

>>>

Equipment

Bekijk ons complete productoverzicht voor tandartsen, mondhygiënisten, orthodontisten en kaakchirurgen. Ook maatwerk is mogelijk  

>>>

Diagnostiek

Van sensor tot compleet Cone-Beam CT apparaat, E Dental heeft het, inclusief bijbehorende software en dienst- verlening 

>>>

Georganiseerde iQual avond?

Wilt u een leuke en volledig verzorgde bijeenkomst organiseren voor uw iQual groep, studieclub of waarnemers- groep    

>>>

X

Abonneer u op onze nieuwsbrief

 
Scroll To Top