< p>

Klantenservice

De technische dienst van E Dental: 9 deskundige technici staan voor u klaar!

U kunt op ons rekenen!

Het belang van regelmatig onderhoud

Als tandarts werkt u dagelijks met complexe apparatuur. Het is van essentieel belang dat deze apparatuur probleemloos blijft functioneren. Bedrijfszekerheid en patiëntveiligheid zijn de belangrijkste redenen om uw apparatuur in goede conditie te houden. Daarnaast voorkomt preventief onderhoud niet alleen onverwachte storingen maar ook onnodige slijtage aan uw kostbare apparatuur.

Onze monteurs

Onze 9 monteurs zijn volledig gediplomeerd en worden regelmatig bijgeschoold op het gebied van elektronica, mechanica en installatie techniek. Onze gespecialiseerde diagnostiek monteurs weten bovendien alles van het juist kalibreren van uw röntgen apparatuur en helpen u met ICT storingen. Behalve het verhelpen van storingen kunnen onze monteurs u adviseren over wat u kunt doen om onnodige slijtage en storingen te voorkomen. Voorkomen is immers beter dan genezen.

De voordelen

Regelmatig onderhoud wordt beloond

Laat u uw apparatuur regelmatig (jaarlijks) preventief onderhouden biedt dat niet alleen meer bedrijfszekerheid maar wordt dat ook op andere manieren beloond.

  • Prioriteit bij prakijkbrede storingen aan compressor of afzuigmotoren;
  • Voorrang bij storingsmeldingen;
  • Lagere tarieven voor arbeid en voorrijkosten;
  • Gratis leen apparatuur in geval reparatie niet mogelijk is;

Tarieven per 1/4/2019

 Normaal tariefVaste klanten[1]
Voorrijkosten€ 124,50€ 106,45
Arbeid TD/ uur€ 124,50€ 106,45

[1]Een vaste klant is een klant die alle door ons geleverde behandelunits, afzuigmotoren en compressoren jaarlijks laat onderhouden. Een klant kan tot 12 maanden na het PM aanspraak maken op de korting.

Onze dienstverlening

Periodiek onderhoud behandelunits en praktijkinstallaties:

Door het dagelijks gebruik van uw apparatuur treedt slijtage en vervuiling op. Het is dan ook belangrijk om uw apparatuur minimaal 1 keer per jaar goed te laten nakijken, te reinigen en kwetsbare onderdelen preventief te laten vervangen. Zo’n onderhoudsbeurt kost ongeveer 2 – 3 uur per unit en dan kan hij er weer een jaar tegen aan. Is uw apparatuur nog niet zo oud, dan is periodiek onderhoud zelfs verplicht om de garantie niet te laten verlopen.

Wij werken niet met onderhoudscontracten omdat wij geloven dat iedere klant vrij moet zijn in de keuzes die hij maakt. Daarnaast zien we grote verschillen in de manier waarop er met de apparatuur wordt omgegaan. Bent u zorgvuldig geweest en is de unit het hele jaar goed gereinigd, dan zijn we sneller klaar en bent u uiteindelijk goedkoper uit.

Wel zullen wij jaarlijks contact met u opnemen om te kijken of we het onderhoud weer in kunnen plannen. Aan u de keuze om hier wel of geen gebruik van te maken. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen (088- 6060820) om een onderhoudsbeurt te plannen.

Mocht er binnen 2 weken na de onderhoudsbeurt een probleem optreden wat duidelijk gerelateerd is aan het onderhoud, dan lossen we dat natuurlijk gratis voor u op.

Storingen

Helaas is het zo dat storingen kunnen voorkomen. Dat is vervelend maar in veruit de meeste gevallen kunnen wij deze snel en deskundig voor u oplossen. Vaste klanten die hun apparatuur regelmatig laat onderhouden hebben dan een streepje voor. Deze klanten behandelen wij met voorrang en tegen een lager tarief.

Net als u maken wij bij de planning onderscheid tussen de ernst van de klachten. Zeer dringende, praktijkbrede problemen zoals met de afzuiginstallatie of de compressor, worden natuurlijk met voorrang behandeld. Maar ook voor minder “levensbedreigende” problemen zijn onze monteurs snel ter plaatse, vaak al binnen 24 uur.

Reparaties & leenapparatuur

vaste installaties

Veruit de meeste reparaties aan uw installatie  lossen wij ter plaatse op.  Soms is het echter handiger om de apparatuur bij ons in de werkplaats te repareren. Voor klanten die hun units  periodiek laten onderhouden, stellen we dan een compressor, afzuigmotor of andere  leenapparatuur gratis ter beschikking, andere klanten betalen een bijdrage in de kosten.

Hand- & Hoekstukken, micormotoren en klein-stekker apparatuur

Storingen aan dergelijke (fijn)mechanische  apparatuur kunnen wij uitsluitend centraal oplossen. Na het melden van de storing kunt u deze kosteloos naar ons verzenden. Na het stellen van de diagnose ontvangt u een kostenbegroting. Na uw akkoord op deze begroting zal de reparatie worden uitgevoerd en ontvangt u het gerepareerde product terug.