Qdent Focus 4 behandelconcept incl. behandelstoel

■ De perfecte unit voor Orthodontie
■ Volledig links- en rechtshandig te gebruiken
■ Instrumentenblok tot 5 posities in te richten

Qdent Focus 4

Het Focus 4 behandelconcept is een compacte behandelplek in optima forma. Dat maakt deze unit bijzonder geschikt voor orthodontie, implantologie of prophylaxe. Gebaseerd op de duurzame Focus 2009 NEXT patiëntenstoel is dit concept voorzien van een afzuigblok aan de stoel met naast de nevel- en speekselzuiger de mogelijkheid voor een meerfunctiespuit, micromotor en / of scaler. Dit blok kan zowel in de rechtshandige als in de linkshandige positie worden gezet. De stoel biedt gelegenheid voor bevestiging van de operatielamp, tablet en monitor.


De Qdent Focus 4 is standaard uitgerust met:

■ Voetpedaal met spraybediening
■ Ergonomische hoofdsteun, multi-verstelbaar
■ Dubbele voetbediening voor bediening stoelfuncties
■ 4 programmeerbare behandelstanden
■ Synchroon beweging van rugleuning en zitting
■ Ortho unit op arm centraal op achterkant stoel geplaatst
■ Eenvoudig links en rechts te gebruiken
■ Durr Afzuigmodule met grote en kleine afzuiger
■ Luzzani 3-functiespuit met RVS huls
■ 4-kanalen  aansluiting met licht (excl. koppeling)

* De Focus 4 unit is ook verkrijgbaar als behandelstoel met links-rechts afzuigarm zonder instrumenten.

Made in the Netherlands
De Focus unit wordt tegenwoordig in Nederland geproduceerd en verder doorontwikkeld door Qdent, een dochteronderneming van E Dental. Inventiviteit en een hoge standaard op het gebied van technologie hebben Nederland altijd sterk gemaakt. Op deze wijze heeft Nederland zich, als klein land, een goede plaats verworven in de wereldeconomie. Met de productie van de Focus unit zal dit niet anders zijn.
 

Born in Denmark
De vlinderstoel van Arne Jacobsen, lifestyle producten Georg Jensen en stoelen van Verner Panton, de ultieme combinatie van functionaliteit en vormgeving is één van de highlights van het Deense design. Ook bij de Focus behandelunit is de stelling ‘Less is more’ duidelijk zichtbaar, geen overbodige zaken, wel een bijzonder functionele en efficiënte behandelunit met oog voor ergonomie.
 

Kwaliteit en flexibiliteit
We zijn pas tevreden als u dat bent. Onze filosofie met het oog op design, ontwikkeling en productie van klantvriendelijke dental equipement is helder. Om te verzekeren dat wij altijd voldoen aan de behoeften en verwachtingen van onze gebruikers, gebruiken we alleen de beste materialen. We ontwikkelen het Focus concept op een continue basis in nauwe samenwerking met onze klanten en leveranciers.
 

Een duurzame investering
De ultieme combinatie van functionaliteit en vormgeving is één van de highlights van Focus. Uw unit is een aanzienlijke investering waar u jaren plezier van wilt hebben. Wij zijn ervan overtuigd dat schoonheid en tijdloze vormgeving belangrijke factoren zijn voor tevredenheid in uw dagelijks werk. Alle componenten hebben stress tests ondergaan gebaseerd op extreem gebruik, uitstijgend boven het normale standaard gebruik in uw praktijk. Duurzaam ontworpen componenten, sterke materialen en simpele elektronische controlemechanismen zorgen voor langdurige operationele betrouwbaarheid.

Het product is aan uw informatieverzoek toegevoegd.


Wanneer u onderstaande velden invult en vervolgens “surf verder” kunt extra informatieverzoeken toevoegen aan dit verzoek zonder dat u nogmaals wordt verzocht uw details in te vullen. Wanneer u “verstuur” selecteert zal het informatieverzoek direct verzonden worden.

Uw verzoek bevat de volgende producten. (voeg dit product nogmaals toe)
E-mail:*
Naam:*
Geslacht:*
Functie:*
Kliniek:
Straat:*
Postcode:*
Plaats:*
Land:
Telefoon:
Extra Informatie:

Totaal Inrichting

Wij richten uw (droom) praktijk in met al uw apparatuur en hebben tevens een eigen bouwafdeling die volledig in eigen beheer uw project realiseert  

>>>

Equipment

Bekijk ons complete productoverzicht voor tandartsen, mondhygiënisten, orthodontisten en kaakchirurgen. Ook maatwerk is mogelijk  

>>>

Diagnostiek

Van sensor tot compleet Cone-Beam CT apparaat, E Dental heeft het, inclusief bijbehorende software en dienst- verlening 

>>>

Georganiseerde iQual avond?

Wilt u een leuke en volledig verzorgde bijeenkomst organiseren voor uw iQual groep, studieclub of waarnemers- groep    

>>>

X

Abonneer u op onze nieuwsbrief

 
Scroll To Top