Fimet Neo Plafond zweep behandelunit

■ Ergonomische Finse Plafond behandelunit
■ Links en rechtshandig te gebruiken
■ Zeer flexibel armsysteem & stoel

Vanaf vandaag zijn Fimet Oy en E Dental BV partners in sales en marketing van de in Finland geproduceerde, Fimet stoelen en units. Ruim 35 jaar geleden startte  Timo Janhunen zijn onderneming, het bedrijf levert ondertussen haar apparatuur in meer dan 50 landen. Fimet heeft altijd gefocussed op duurzaamheid, hygiene en ergonomie. Dit is wederom bijzonder zichtbaar in het nieuwste model van Fimet, de NEO. E Dental zal de Nederlandse markt verrassen en veroveren met deze bijzondere unit.

 

Ergonomie
De hoogte instelling van de stoel varieert van 45 tot 95 cm, ideaal om af en toe staand te werken. Het wisselen van werkhouding is immers één van de ergonomische pijlers. Roterend instrumentarium, tablet en afzuiging zijn rondom het hoofd van de patient gepositioneerd zodat alles op verantwoorde wijze binnen bereik is. Voor u en uw assistente een ideale behandelomgeving. Door de centraal geplaatste afzuigarm en instrumentbrug is de NEO Plafond unit zowel voor de links- als de rechtshandige tandarts bijzonder handig in gebruik. De voorinstap geeft de patient extra comfort en is voor u als behandelaar ideaal bij prothesewerk.

 

Duurzaamheid
Fimet producten voldoen aan de hoogste standaard. Fins design staat niet alleen bekend om ergonomie maar vooral om duurzaamheid. Alleen hoogwaardige materialen en onderdelen van gekende toeleveranciers worden gebruikt bij de productie van Fimet stoelen en units.

 

Finnen houden van winnen, denk aan beroemde Finse rallyrijders en autocoureurs als Ari Vatanen, Keke Rosberg en Kimi Räikkönen. Finnen houden van doorzetten, denk aan de hardloper Lasse Virén. Finnen houden van scoren, denk aan Jari Litmanen. En Finnen houden van design, denk aan Alvar Aalto en Eero Saarinen. Deze eigenschappen vindt u terug in de NEO van Fimet Oy.

Het product is aan uw informatieverzoek toegevoegd.


Wanneer u onderstaande velden invult en vervolgens “surf verder” kunt extra informatieverzoeken toevoegen aan dit verzoek zonder dat u nogmaals wordt verzocht uw details in te vullen. Wanneer u “verstuur” selecteert zal het informatieverzoek direct verzonden worden.

Uw verzoek bevat de volgende producten. (voeg dit product nogmaals toe)
E-mail:*
Naam:*
Geslacht:*
Functie:*
Kliniek:
Straat:*
Postcode:*
Plaats:*
Land:
Telefoon:
Extra Informatie:

Totaal Inrichting

Wij richten uw (droom) praktijk in met al uw apparatuur en hebben tevens een eigen bouwafdeling die volledig in eigen beheer uw project realiseert  

>>>

Equipment

Bekijk ons complete productoverzicht voor tandartsen, mondhygiënisten, orthodontisten en kaakchirurgen. Ook maatwerk is mogelijk  

>>>

Diagnostiek

Van sensor tot compleet Cone-Beam CT apparaat, E Dental heeft het, inclusief bijbehorende software en dienst- verlening 

>>>

Georganiseerde iQual avond?

Wilt u een leuke en volledig verzorgde bijeenkomst organiseren voor uw iQual groep, studieclub of waarnemers- groep    

>>>

X

Abonneer u op onze nieuwsbrief

 
Scroll To Top