Chirana EASY Switch plafond unit (zweep) compleet

■ Behandelconcept vanuit plafond
■ Geschikt voor links- en rechtshandig gebruik
■ 2 jaar garantie

Chirana EASY Switch


Een links – rechts concept dat zijn gelijke niet kent. Volledige symmetrie in een slanke vormgeving. De rechts en de linkshandige gebruiker zullen een maximale efficiency ervaren, het four-handed behandelconcept komt volledig tot zijn recht.

 

Bij innovaties draait alles om het optimaal aansluiten bij de wensen enbehoeften van de gebruiker. De tendens dat meerdere behandelaars parttime gebruik maken van een zelfde behandelunit is onmiskenbaar. Met de Easy Switch bieden wij u effectieve en ergonomische oplossingen voor elke fase van de behandeling, het geruststellende gesprek en de preparatie voor de volgende behandeling. De balansveren liggen vrijwel gewichtsloos in uw handen, met een maximale nauwkeurigheid doet u uw werk.

 

De assistentie heeft eveneens een uitgekiende ergonomische werkomgeving en ondersteunt u moeiteloos, samen bent u een efficiënte eenheid. De patiënt ervaart slechts de comfortabele behandelstoel en voelt zich in goede handen.

 

Als behandelunit is de Switch ook gemakkelijk boven uw bestaande stoel te plaatsen.
De de EASY Switch zonder behandelstoel is al verkrijgbaar vanaf:  € 7.700,- (excl. BTW)

Het product is aan uw informatieverzoek toegevoegd.


Wanneer u onderstaande velden invult en vervolgens “surf verder” kunt extra informatieverzoeken toevoegen aan dit verzoek zonder dat u nogmaals wordt verzocht uw details in te vullen. Wanneer u “verstuur” selecteert zal het informatieverzoek direct verzonden worden.

Uw verzoek bevat de volgende producten. (voeg dit product nogmaals toe)
E-mail:*
Naam:*
Geslacht:*
Functie:*
Kliniek:
Straat:*
Postcode:*
Plaats:*
Land:
Telefoon:
Extra Informatie:

Totaal Inrichting

Wij richten uw (droom) praktijk in met al uw apparatuur en hebben tevens een eigen bouwafdeling die volledig in eigen beheer uw project realiseert  

>>>

Equipment

Bekijk ons complete productoverzicht voor tandartsen, mondhygiënisten, orthodontisten en kaakchirurgen. Ook maatwerk is mogelijk  

>>>

Diagnostiek

Van sensor tot compleet Cone-Beam CT apparaat, E Dental heeft het, inclusief bijbehorende software en dienst- verlening 

>>>

Georganiseerde iQual avond?

Wilt u een leuke en volledig verzorgde bijeenkomst organiseren voor uw iQual groep, studieclub of waarnemers- groep    

>>>

X

Abonneer u op onze nieuwsbrief

 
Scroll To Top