Chirana EASY Impose unit (zweep) compleet

■ Behandelconcept vanaf paal op de grond
■ Ergonomie in een compacte eenheid
■ 2 jaar garantie

Chirana EASY Impose

 

De Easy Impose is de ultieme uiting van less is more. Een slank vormgegeven kolom met een instrumentenplateau naast de stoel. Kiest u voor het zweepconcept, dan geniet u maximaal van het over-thepatient- delivery system. U zegt ergonomie, wij zeggen Impose.

 

Voor diegene met oog voor design en met oog voor hygiëne. De originele kwaliteit die u gewend bent van Chirana in een volledig nieuwe en verrassende vormgeving. Less is More! Dat heeft Chirana bijzonder letterlijk genomen bij de ontwikkeling van de Impose. Met wat durf en compacte techniek is er weer een concept toegevoegd aan het assortiment van Chirana en E Dental waar al vele gebruikers voor u  comfortabel en storingsvrij mee werken. De stoel beschikt optioneel over een afzuigarm die naar believen rechts- of linkshandig gebruikt kan worden.

Als behandelunit is de Impose ook gemakkelijk naast uw bestaande stoel te plaatsen.

 

Het product is aan uw informatieverzoek toegevoegd.


Wanneer u onderstaande velden invult en vervolgens “surf verder” kunt extra informatieverzoeken toevoegen aan dit verzoek zonder dat u nogmaals wordt verzocht uw details in te vullen. Wanneer u “verstuur” selecteert zal het informatieverzoek direct verzonden worden.

Uw verzoek bevat de volgende producten. (voeg dit product nogmaals toe)
E-mail:*
Naam:*
Geslacht:*
Functie:*
Kliniek:
Straat:*
Postcode:*
Plaats:*
Land:
Telefoon:
Extra Informatie:

Totaal Inrichting

Wij richten uw (droom) praktijk in met al uw apparatuur en hebben tevens een eigen bouwafdeling die volledig in eigen beheer uw project realiseert  

>>>

Equipment

Bekijk ons complete productoverzicht voor tandartsen, mondhygiënisten, orthodontisten en kaakchirurgen. Ook maatwerk is mogelijk  

>>>

Diagnostiek

Van sensor tot compleet Cone-Beam CT apparaat, E Dental heeft het, inclusief bijbehorende software en dienst- verlening 

>>>

Georganiseerde iQual avond?

Wilt u een leuke en volledig verzorgde bijeenkomst organiseren voor uw iQual groep, studieclub of waarnemers- groep    

>>>

X

Abonneer u op onze nieuwsbrief

 
Scroll To Top