Dental Wings DWIO Scanner (Digitale Impressie)

■ Kleinste handstuk op de markt
■ Zeer nauwkeurig
■ Open, betaalbaar en 100% licentievrij

Dental Wings Intra Orale Scanner
Dental Wings Intra Orale Scanner Scanner is een revolutionaire scanner die een zeer hoge nauwkeurigheid combineert met een zeer compact design en een groot gebruiksgemak. Daarnaast kent deze scanner geen clickfee’s of jaarlijkse licentiekosten. Ontworpen voor prestaties, gebruiksgemak en patiënten comfort.


U blijft op de patiënt gefocust
Het design van de scanner is erop gericht dat u kunt blijven werken zoals u dat gewend bent, namelijk met uw ogen gericht op de patiënt. Dankzij de lichtgevende ring en geluidssignalen weet u of de opname lukt en hoeft u dus niet constant op de monitor te letten.

 

Ongelofelijk klein en snel
Het handstuk van de scanner heeft een zeer compacte vormgeving die ook qua gewicht vergelijkbaar is met die van de handstukken waarmee u dagelijks werkt. In de “maanvormige” scannerkop zitten maar liefst 10 camera’s die samen 100 opnamen per seconde maken. Door deze video opname techniek en de slimme plaatsing van de camera’s maakt u in een vloeiende beweging een digitale afdruk van uw patiënt.

 

Geavanceerde bediening
De bediening van deze scanner is eenvoudig. Een heldere menustructuur helpt u door het proces heen. Tijdens het scannen hoeft u bovendien het touch screen niet aan te raken omdat deze scanner is uitgerust met “gesture control” en zelfs “voice control”. Op deze manier blijft de steriliteit tijdens de behandeling gewaarborgd.

 

Open connecties met DWOS Connect
Na het scannen kunt u de scan nauwkeurig inspecteren en of de preparatie controleren op ondersnijdingen en occlusale ruimte. Afsluitend kunt u de scan via het gratis DWOS connect platform versturen naar de Ditare design service, het tandtechnisch lab van uw keuze of direct naar uw eigen Ditare Cad Cam Station, compleet met foto’s van de patiënt en uw (gesproken) opdracht bon.

 

Voordelen:
■ Zeer compact handstuk
■ Licentie vrij, geen verplichte aanschaf van updates
■ U blijft gericht op de patiënt
■ Nauwkeurig en snel dankzij 10 maanvormig geplaatste camera’s
■WIP proof door vele bedieningsmogelijkheden
■ Optimaal geïntegreerd met Dental Wings software

Het product is aan uw informatieverzoek toegevoegd.


Wanneer u onderstaande velden invult en vervolgens “surf verder” kunt extra informatieverzoeken toevoegen aan dit verzoek zonder dat u nogmaals wordt verzocht uw details in te vullen. Wanneer u “verstuur” selecteert zal het informatieverzoek direct verzonden worden.

Uw verzoek bevat de volgende producten. (voeg dit product nogmaals toe)
E-mail:*
Naam:*
Geslacht:*
Functie:*
Kliniek:
Straat:*
Postcode:*
Plaats:*
Land:
Telefoon:
Extra Informatie:

Totaal Inrichting

Wij richten uw (droom) praktijk in met al uw apparatuur en hebben tevens een eigen bouwafdeling die volledig in eigen beheer uw project realiseert  

>>>

Equipment

Bekijk ons complete productoverzicht voor tandartsen, mondhygiënisten, orthodontisten en kaakchirurgen. Ook maatwerk is mogelijk  

>>>

Diagnostiek

Van sensor tot compleet Cone-Beam CT apparaat, E Dental heeft het, inclusief bijbehorende software en dienst- verlening 

>>>

Georganiseerde iQual avond?

Wilt u een leuke en volledig verzorgde bijeenkomst organiseren voor uw iQual groep, studieclub of waarnemers- groep    

>>>

X

Abonneer u op onze nieuwsbrief

 
Scroll To Top