Chairside CAD CAM Informatieavonden 22 & 23 September 2016


Komt u ook?
Op 22 september om 19:30 uur in onze cursusruimte in Alblasserdam & op 23 september om 14:00 uur in Groningen organiseren wij DITARE informatie avonden. Graag nodigen we u uit om kennis te maken met ons laagdrempelige Chairside CAD CAM systeem.

Tijdens deze avonden vertellen wij u alles over de mogelijkheden en kunt u zelf ervaren hoe eenvoudig het is om uw patiënten binnen een paar uur te voorzien van een perfect passende inlay, onlay of kroon. Uiteraard zijn onze systemen open en kun u de scan bestanden ook delen met uw eigen tandtechnisch lab.

Uiteraard bent u van harte welkom met uw medewerkers. Graag willen we weten of u komt, via onderstaande link treft u het aanmeldings formulier, wanneer u deze invult krijgt u van ons een bevestiging en herinnering.

Meld u hier aan:

https://www.e-dental.nl/ditareinformatieavond

 


Totaal Inrichting

Wij richten uw (droom) praktijk in met al uw apparatuur en hebben tevens een eigen bouwafdeling die volledig in eigen beheer uw project realiseert  

>>>

Equipment

Bekijk ons complete productoverzicht voor tandartsen, mondhygiënisten, orthodontisten en kaakchirurgen. Ook maatwerk is mogelijk  

>>>

Diagnostiek

Van sensor tot compleet Cone-Beam CT apparaat, E Dental heeft het, inclusief bijbehorende software en dienst- verlening 

>>>

Georganiseerde iQual avond?

Wilt u een leuke en volledig verzorgde bijeenkomst organiseren voor uw iQual groep, studieclub of waarnemers- groep    

>>>

X

Abonneer u op onze nieuwsbrief

 
Scroll To Top