DITARE Semi chairside CAD-CAM systeem

■ Patiëntvriendelijke behandeling
■ Chairside werken zonder gedoe
■ Rendabel vanaf 1 behandeling / week

 

Het DITARE (semi) Chairside systeem
Nieuw in ons assortiment is dat wij nu ook het DITARE (semi) chairside systeem kunnen aanbieden. Het chairside maken van kronen, bruggen, in- en onlays biedt vele mogelijkheden. DITARE staat voor Digitale Tandheelkundige Restauraties biedt vele voordelen voor U en uw patiënten.

 

Patiëntvriendelijk
In de digitale werkwijze is het nemen van een (belastende) conventionele afdruk niet meer nodig. Met de zeer compacte scanners va DITARE (niet groter dan een normaal handstuk) kunt u snel en gemakkelijk een nauwkeurige afdruk maken van de preparatie, antagonist en de beet. Daarnaast is het mogelijk om binnen een paar uur een restauratie gereed te hebben, zodat de patiënt niet (lang) hoeft rond te lopen met een noodvoorziening. Tenslotte maakt de digitale workflow het ook nog mogelijk om scherp geprijsde kronen en inlays aan te bieden aan uw patient.

 

Rendabel
Er zijn vele factoren die een investering in DITARE snel rendabel kunnen maken. Zo bespaart u de kosten van afdrukmaterialen, bespaart u tijd doordat u het scannen vaak sneller gaat dan het nemen van een conventionele afdruk (uiteraard kunt u het maken van een scan ook delegeren), bespaart u tijd bij het plaatsen van kroon en brugwerk vanwege de nog betere pasvorm en kunt u door het in rekening brengen van  “techniek in eigen beheer” ook extra declareren. Tenslotte betaalt de fiscus een behoorlijk deel van de investering aangezien deze in aanmerking komt voor de KIA – MIA aftrek mogelijkheden

 

De digitale workflow bestaat uit 3 stappen

 

Scannen
DITARE is een open systeem en biedt momenteel 2 scanners aan. De 3M true Defenition scanner en de compleet nieuwe Dental Wings Intra Orale scanner. Beide scanners hebben een zeer compact “handstuk” waarmee de opname wordt gemaakt, Zij uiterst nauwkeurig, makkelijk te bedienen en bieden natuurlijke de mogelijkheid om uw bestanden probleemloos uit te wisselen met uw tandtechnisch Laboratorium.

 

Ontwerpen
DITARE biedt hiervoor twee oplossingen. U kunt ervoor kiezen zelf het ontwerp te maken met de gebruiksvriendelijke wizzard van de Dentalwings Software of u  kunt ervoor kiezen dit uit te besteden aan ons digitale Tandtechnische Lab. Deze kunnen binnen 2 uur een kroon of inlay voor u ontwerpen en productieklaar retour sturen naar uw praktijk. Voordeel van de semi chairside oplossing is dat U geen tijd en geld hoeft te investeren in het CAD CAM systeem. 

 

Frezen
Binnen het DITARE systeem bieden wij 2 verschillende Roland dentale freesmachines aan. Een droge freesmachine voor PMMA en nanocomposiet blokken zoals Lava Ultimate en Vita Enamic. Nano composietblokken hebben geen nabewerking nodig en kunnen direct worden geplaatst. Daarnaast bieden wij ook een Natte freesmachine aan waarmee alle gangbare (cerec) pinblocks kunnen worden gefreesd.

Het product is aan uw informatieverzoek toegevoegd.


Wanneer u onderstaande velden invult en vervolgens “surf verder” kunt extra informatieverzoeken toevoegen aan dit verzoek zonder dat u nogmaals wordt verzocht uw details in te vullen. Wanneer u “verstuur” selecteert zal het informatieverzoek direct verzonden worden.

Uw verzoek bevat de volgende producten. (voeg dit product nogmaals toe)
E-mail:*
Naam:*
Geslacht:*
Functie:*
Kliniek:
Straat:*
Postcode:*
Plaats:*
Land:
Telefoon:
Extra Informatie:

Totaal Inrichting

Wij richten uw (droom) praktijk in met al uw apparatuur en hebben tevens een eigen bouwafdeling die volledig in eigen beheer uw project realiseert  

>>>

Equipment

Bekijk ons complete productoverzicht voor tandartsen, mondhygiënisten, orthodontisten en kaakchirurgen. Ook maatwerk is mogelijk  

>>>

Diagnostiek

Van sensor tot compleet Cone-Beam CT apparaat, E Dental heeft het, inclusief bijbehorende software en dienst- verlening 

>>>

Georganiseerde iQual avond?

Wilt u een leuke en volledig verzorgde bijeenkomst organiseren voor uw iQual groep, studieclub of waarnemers- groep    

>>>

X

Abonneer u op onze nieuwsbrief

 
Scroll To Top