Digitaal implanteren toekomst of realiteit? Vrijdag 26 januari 2018


Als implantoloog wilt u zo voorspelbaar mogelijk werken. Gelukkig ontwikkelt de technologie zich razend snel en worden technieken zoals intra-oraal scannen, CBCT opnameapparatuur en 3D printers steeds nauwkeuriger en (financieel) toegankelijker. Al deze nieuwe technieken stellen u in staat nog voorspelbaarder te gaan werken.

 

Om u op de hoogte te brengen van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van digitale implantologie en de voordelen van deze manier van werken, organiseert Ditare in samenwerking met de ACTA op vrijdag 26 januari een cursusdag waarin we u helemaal bijpraten over de mogelijkheden van digitale implantologie. Bovendien gaat u zelf aan de slag met het digitaal inplannen van een casus met software van Co Diagnostix®.

 

Deze informatieve dag vindt plaats bij E Dental in Alblasserdam. E Dental is onder andere importeur van Morita en partner van Ditare.

 

De kosten van de deze dag bedragen € 199,- inclusief lunch en borrel. Aan deze dag zijn bovendien 6 KRT punten toegekend. Inschrijven  en meer informatie treft u op de website van Ditare: www.ditare.info/digitaal-implanteren.

 

Graag verwelkomen we u op vrijdag 26 januari!


Totaal Inrichting

Wij richten uw (droom) praktijk in met al uw apparatuur en hebben tevens een eigen bouwafdeling die volledig in eigen beheer uw project realiseert  

>>>

Equipment

Bekijk ons complete productoverzicht voor tandartsen, mondhygiënisten, orthodontisten en kaakchirurgen. Ook maatwerk is mogelijk  

>>>

Diagnostiek

Van sensor tot compleet Cone-Beam CT apparaat, E Dental heeft het, inclusief bijbehorende software en dienst- verlening 

>>>

Georganiseerde iQual avond?

Wilt u een leuke en volledig verzorgde bijeenkomst organiseren voor uw iQual groep, studieclub of waarnemers- groep    

>>>

X

Abonneer u op onze nieuwsbrief

 
Scroll To Top