Merken

«1»
Morita

Morita

Het Japanse Morita heeft 96 jaar ervaring, 2500 enthousiaste medewerkers en een respectabel marktaandeel op alle continenten! Indrukwekkend en toch zit de kracht van Morita in het detail; precisie en toepasbaarheid geven Morita producten hun kracht.

86

producten

Chirana

Chirana

Chirana Medical is sinds 1966 uitgegroeid tot de grootste fabrikant van tandheelkundige behandelunits in Oost-Europa en één van de grotere in Midden-Europa. De fabriek in Stara Tura maakt bijna elk onderdeel in eigen beheer en biedt plaats aan meer dan 400 werknemers die naast tandheelkundige behandelunits ook anesthesie- en beademingsapparatuur voor ziekenhuizen maken. Per maand verlaten meer dan 300 behandelunits de fabriek van Chirana die hun aftrek vinden in heel Europa. Chirana Medical is niet alleen een imposante kwaliteitsproducent maar brengt, geheel in eigen beheer, tevens een opmerkelijk design op de markt. Het Chirana-design kenmerkt zich door functionaliteit en ongedwongenheid in kleur en vorm. De brede range aan modellen en behandelconcepten is een passend antwoord op de uiteenlopende wensen die iedere individuele tandarts kan hebben.

http://www.chirana.nl

9

producten

Qdent

Qdent

Qdent, de Nederlandse fabrikant van Focus units voor tandarts, kaakchirurg en orthodontist. Met dealerschappen in heel Europa is Qdent ook een motor van de Nederlandse economie.

http://www.qdent.nl

10

producten

3Disc Imaging

3Disc Imaging

3DISC Imaging is een toonaangevende ontwikkelaar van beeldvormingsproducten voor de medische, tandheelkundige en veterinaire markt. Het bedrijf creëert kwalitatief hoogwaardige en compacte apparaten tegen een betaalbare prijs. De FireCR Dental Reader maakt eenvoudig, snel en voordelig digitale beelden van hoge kwaliteit en is de perfecte oplossing voor elke tandartspraktijk van groot tot klein.

http://www.3discimaging.com

21

producten

Acem

Acem

Acem, gespecialiseerd in ontwerp en productie van LED operatielampen in ziekenhuizen. Research en development is de belangrijkste afdeling, hun producten zijn dan ook state-of-the-art!

2

producten

Bien Air

Bien Air

Bien-Air Dental is wereldwijd de grootste producent van superieure kwaliteit micromotoren voor de tandheelkunde. Met 50 jaar ervaring in de tandheelkunde en chirurgie, Bien-Air Medical Technologies biedt een scala van oplossingen en producten die wereldwijd bekend om hun uitmuntendheid. Ze zijn gemaakt om uw werk te vereenvoudigen. Voor een lange tijd.

3

producten

Cattani

Cattani

Het Italiaanse Cattani is opgericht in 1967, en inmiddels leider in de tandheelkundige markt op het gebied van olievrije tandheelkundige compressoren en afzuigsystemen. Cattani SpA is al meer dan 40 jaar aanwezig in de dentale markt. Gedurende deze tijd heeft de groep heeft zich gespecialiseerd in lucht-technologie (aspiratie en perslucht distributiesystemen). Door de omvang en de aard van het bedrijf zijn ze in staat tot 70% van de producten te exporteren naar Europa, Australië, Zuid-Korea, Afrika, het Midden-Oosten en Zuidoost-Azië, de VS, Canada en Zuid-Amerika. Wij zijn ook aanwezig in de Oost-Europese markt, met inbegrip van Rusland. De Cattani-Esam groep heeft opgedaan een aanzienlijke reputatie in de markt door middel van onderzoek-georiënteerde strategieën (met name onderzoek gericht op energiebesparing), het ontwerp, experimenten en product-optimalisatie

1

producten

Dental Art

Dental Art

Dental Art, elegant, tijdloos en verrassend functioneel. DentalArt kasten, een onmisbare schakel in uw praktijkergonomie.

5

producten

Durr Dental

Durr Dental

Durr Dental, groot op gebied van praktijkhygiëne, digitale fosforplate scanners, afzuiging en compressoren. De spreekwoordelijke Duitse degelijkheid wordt door DurrDental volledig waargemaakt.

25

producten

Faro

Faro

Faro, deze veelzijdige Italiaanse fabrikant van oa operatielampen, chirurgische tabletten, camerahouders, techniekmotoren ed. is vaste leverancier van vele dental fabrikanten en dental depots. U komt Faro dan ook overal tegen en dat is niet voor niets.

8

producten

Hyprom

Hyprom

Hyprom, uw gehele praktijk voldoet aan de regels met deze automatische zeep en alcoholgel dispensers. Zwitserse kwaliteit voor een prima prijs.

0

producten

Jorg und Sohn

Jorg und Sohn

Beter zitten, beter zien, beter werken! De ergonomische keten begin bij uw stoeltje. Jorg und Sohn is al sinds jaar en dag de betrouwbare leverancier van tandheelkundige werkstoeltjes, röntgenstoelen en operatietafels.

0

producten

Miele

Miele

Miele, er is geen betere. Machinale reiniging en thermische desinfectie van al uw kostbare instrumentarium is bij Miele in goede handen met een uitgebreid assortiment aan thermodesinfectoren. Vereenvoudig uw hygiëne protocol en registreer automatisch de benodigde gegevens met Miele Segosoft.

0

producten

Progeny Dental

Progeny Dental

Onderdeel van het grote Amerikaanse concern Midmark. Progeny Dental is fabrikant van intraorale röntgenapparatuur en röntgensensoren. Uniek zijn de, in het röntgenapparaat geïntegreerde, sensoren. Gemakkelijk en veilig! Bovenal geven Progeny sensoren en perfecte beeldkwaliteit.

1

producten

Mikrona

Mikrona

Mikrona, de beste Migma alginaat mixer; in luttele seconden en zonder enige inspanning een perfecte alginaatafdruk, zonder klontjes of luchtbellen. Uihardingstijd eenvoudig in te stellen.

0

producten

Saratoga Cabinets

Saratoga Cabinets

Laat vormgeving, kleurstelling en detaillering maar aan Italianen over! Saratoga levert dental cabinets in verschillende prijsklassen van low budget tot aan Pininfarina Design.

0

producten

Satelec

Satelec

Deze bijzonder veelzijdige Franse fabrikant van dental producten is uitgegroeid tot een speler van betekenis. Op gebied van dental pharma, dental imaging, consumables en röntgen spelen zij een vooraanstaande rol. In iedere praktijk staat Satelec apparatuur oa voor scaling en rootplaning, endodontie, chirurgie en implantologie.

14

producten

Sterisil

Sterisil

In Amerika gelden strenge normen, zeker als het gaat om patiëntveiligheid. De Amerikaanse fabrikant Sterisil Inc. levert de beste waterkwaliteit voor uw dierbare patiënten en uw kostbare apparatuur. Voor alle merken units en flessystemen.

19

producten

Starz Tipz

Starz Tipz

Disposable tips voor de meerfuctiespuit. Gemakkelijk opzetten, buigbaar zonder water / luchtverlies en absoluut droger lucht. Vraag de gratis adaper aan bij E Dental.

0

producten

W&H

W&H

Berlijn 1890; de heren Weber & Hampel starten hun bedrijf. Bürmoos 2012, W&H is inmiddels wereldwijd actief in meer dan 90 landen en is niet meer weg te denken als leverancier van hand- en hoekstukken en autoclaven. Op gebied van chirurgie en implantologie biedt W&H het beste!

28

producten

Zumtobel Staff

Zumtobel Staff

Zumtobel Staff, werkveldverlichting speelt een bepalende rol in de ergonomische keten. Het verschil tussen fit en vermoeid wordt sterk bepaald door de kwaliteit van uw verlichting. Een intelligent design vervult voor Zumtobel zowel esthetische als functionele eisen. 282 iF awards en talrijke andere prijzen zijn hiervan het levende bewijs.

0

producten

Back Quality Ergonomics

Back Quality Ergonomics

Back Quality Ergonomics, de stoelen van Back Quality Ergonomics zijn ontwikkeld om een betere zithouding te kunnen aannemen om zodoende klachten van de rug, nek en schouders zo veel mogelijk te voorkomen en te bestrijden. Deze ontwikkeling is tot stand gekomen na jarenlange praktijkervaring van fysiotherapeuten en het Haagse Rugscholings- en Adviescentrum.

2

producten

EMS

EMS

EMS, gezondheid begint met preventie! Als geen ander heeft EMS zich hierop gericht. Daarnaast levert deze Zwitserse fabrikant bijzonder geavanceerde apparatuur op gebied van endodontologie, parodontologie, implantologie en tandheelkundige chirurgie.

0

producten

CMS Dental

CMS Dental

CMS Dental, het Deense CMS Dental ontwikkelt, produceert en distribueert gespecialiseerde, kwalitatief hoogwaardige producten voor innovatieve tandartsen. CMS Dental is in 1984 opgericht door twee artsen Jimmie Kert en Lisbeth Rose. Alle producten van CMS Dental worden vervaardigd in Denemarken en wereldwijd geëxporteerd.

0

producten

Steelco

Steelco

Steelco, staat voor innovatie en technische vooruitgang op het gebied van reiniging en desinfectie. Daarom is Steelco op dit specifieke terrein één van de grotere spelers binnen de medische, farmaceutische en laboratorium sector.

0

producten

Tecnodent

Tecnodent

DE leverancier van tandheelkundige stoelen en werkstoeltjes. Stoelen van Tecnodent zijn betrouwbaar en functioneel. Sinds 1966 heeft Tecnodent zich keer op keer bewezen.

7

producten

DCI Dental

2

producten

Metasys

68

producten

Crystal Mark Dental

26

producten

Luzzani

Luzzani

Luzzani is de specialist op het gebied van meerfunctiespuiten voor tandheelkundige behandelunits.

2

producten

VisiQuick

1

producten

ImageLevel

3

producten

Kavo

0

producten

Rectus

0

producten

Dr Mach

0

producten

Dentsply

0

producten

E Dental

8

producten

Planmeca

Planmeca

Van de fabrikant Planmca hebben wij regelmatig inruil apparaten.

0

producten

Nitram DAC

0

producten

SONOS

0

producten

Dental X

Dental X

Het Italiaanse Dental X is reeds 30 jaar actief in de medische en dentale sector als fabrikant en ontwikkelaar gespecialiseerd in het maken van hoogwaardige vacuüm sterilisatoren.

0

producten

Gasplite

0

producten

Saraya

5

producten

Dental Wings

1

producten

Ditare

1

producten

Fimet

4

producten

Totaal Inrichting

Wij richten uw (droom) praktijk in met al uw apparatuur en hebben tevens een eigen bouwafdeling die volledig in eigen beheer uw project realiseert  

>>>

Equipment

Bekijk ons complete productoverzicht voor tandartsen, mondhygiënisten, orthodontisten en kaakchirurgen. Ook maatwerk is mogelijk  

>>>

Diagnostiek

Van sensor tot compleet Cone-Beam CT apparaat, E Dental heeft het, inclusief bijbehorende software en dienst- verlening 

>>>

Georganiseerde iQual avond?

Wilt u een leuke en volledig verzorgde bijeenkomst organiseren voor uw iQual groep, studieclub of waarnemers- groep    

>>>

X

Abonneer u op onze nieuwsbrief

 
Scroll To Top