Morita, DentaPort Root ZX Module (Apex locator)

■ Zeer accurate meting
■ Automatische kalibratie en controle functies
■ Uitbreidbaar met Tri Auto ZX endomotor

DentaPort Root ZX - Apex Locator
Opvolger van Root ZX, de herhaaldelijk door Reality and Dental Advisor geprezen apex locator. Basis module voor het DentaPort systeem: op zichzelf functioneert het als apex locator. Het meet wortelkanalen in zowel natte als droge kanaal condities met toonaangevende accuratesse. In combinatie met de Tri Auto ZX module is dit essentieel tijdens wortelkanaal preparatie, ook in combinatie met het LED handstuk.

 

Accurate meting
De DentaPort ZX werkt volgens het Morita gepatenteerde "Quotiënt methode" principe, dat wil zeggen dat de kanaal impedanties door de ratio van twee verschillende frequenties (400 Hz en 8kHZ) berekend worden. De accuratesse van de meting wordt niet beïnvloed door bloed, natriumhypochloriet, water, lokale anesthetica en zelfs pulpa.

 

Automatische kalibratie
De automatische kalibratie zorgt voor accuratesse en elimineert het effect van veranderingen in temperatuur, vochtigheid, etc. in het kanaal, zelfs tijdens de behandeling.

 

Aanpasbare werklengte
De werklengte bar kan gemakkelijk veranderd worden.

 

Heldere LCD Display
Het gekleurde LCD display is gemakkelijk af te lezen, het geeft precisie en hoog contrast. De actie van de meter in de display correspondeert precies met de tastzin van het gebruik van de vijl.

 

Uitbreidbaar met de nieuwe DentaPort OTR endomotor Module
De nieuwe OTR functionaliteit combineert de voordelen van roterende technieken met reciproc technieken. Het kan gemakkelijk aan de basismodule DentaPort Root ZX gekoppeld worden. Terwijl de vijlpositie zichtbaar is op de display en met het gebruik van 5 automatische controle functies, kunt u met het handstuk wortelkanalen met precisie prepareren tot elk gewenst punt in het kanaal - en zo minimaliseert u de kans dat vijl vastloopt of afbreekt. Additioneel een audio signaal dat zorgt voor een op geluid gebaseerde identificatie van de vijlpositie in het kanaal.

Het product is aan uw informatieverzoek toegevoegd.


Wanneer u onderstaande velden invult en vervolgens “surf verder” kunt extra informatieverzoeken toevoegen aan dit verzoek zonder dat u nogmaals wordt verzocht uw details in te vullen. Wanneer u “verstuur” selecteert zal het informatieverzoek direct verzonden worden.

Uw verzoek bevat de volgende producten. (voeg dit product nogmaals toe)
E-mail:*
Naam:*
Geslacht:*
Functie:*
Kliniek:
Straat:*
Postcode:*
Plaats:*
Land:
Telefoon:
Extra Informatie:

Totaal Inrichting

Wij richten uw (droom) praktijk in met al uw apparatuur en hebben tevens een eigen bouwafdeling die volledig in eigen beheer uw project realiseert  

>>>

Equipment

Bekijk ons complete productoverzicht voor tandartsen, mondhygiënisten, orthodontisten en kaakchirurgen. Ook maatwerk is mogelijk  

>>>

Diagnostiek

Van sensor tot compleet Cone-Beam CT apparaat, E Dental heeft het, inclusief bijbehorende software en dienst- verlening 

>>>

Georganiseerde iQual avond?

Wilt u een leuke en volledig verzorgde bijeenkomst organiseren voor uw iQual groep, studieclub of waarnemers- groep    

>>>

X

Abonneer u op onze nieuwsbrief

 
Scroll To Top