Terugblik op de E Dental Inloopdagen 


Onze inloopdagen op 3 en 10 oktober zijn inmiddels voorbij. We kijken terug op 2 bijzonder gezellige avonden waarop E Dental samen met haar klanten en relaties op feestelijke wijze de compleet vernieuwde showroom opende. 
 
Noviteiten als de Chirana EASY Expose unit met zwevende behandelstoel en het prototype van de Qdent Focus 1 chair mounted behandelunit trokken de aandacht van de bezoekers. Ook het vakkundig op maat gemaakte interieur door B-M interieurs is niet onopgemerkt gebleven. Een goed assortiment en scherpe prijzen heeft E Dental succesvol gemaakt en zal E Dental succesvol houden. 
 
De wijnproeverij van wijnexpert Rob Hofland zorgde voor een feestelijke smaak voor ieder. Zelfs de meest verantwoordelijke ‘bob’ moest uiteindelijk toegeven aan het geur- en smaakfestijn.
 
Bent u nieuwsgierig geworden of wilt u ook een keer een bezoek brengen aan onze showroom. U bent altijd van harte welkom. Bel ons om een afspraak te maken.
 

Totaal Inrichting

Wij richten uw (droom) praktijk in met al uw apparatuur en hebben tevens een eigen bouwafdeling die volledig in eigen beheer uw project realiseert  

>>>

Equipment

Bekijk ons complete productoverzicht voor tandartsen, mondhygiënisten, orthodontisten en kaakchirurgen. Ook maatwerk is mogelijk  

>>>

Diagnostiek

Van sensor tot compleet Cone-Beam CT apparaat, E Dental heeft het, inclusief bijbehorende software en dienst- verlening 

>>>

Georganiseerde iQual avond?

Wilt u een leuke en volledig verzorgde bijeenkomst organiseren voor uw iQual groep, studieclub of waarnemers- groep    

>>>

X

Abonneer u op onze nieuwsbrief

 
Scroll To Top