Garage Sale & Walk-in  dagen bij E-Dental


Bezoek onze ‘Garage Sale & Walk-in ‘ dagen en geniet van spetterende aanbieden op nieuwe, showroom- en gebruikte apparaten.

De deur van onze showroom staat altijd voor u open! Maar tijdens onze 'Garage Sale & Walk-In' dagen gaat dit ook nog eens samen met extra scherpe aanbiedingen van nieuwe, showroom- en gebruikte apparatuur. Onze ervaren productspecialisten kunnen u tijdens deze dagen volledig wegwijs maken in onze showroom waar innovatie, kennis, werkcomfort en betaalbaarheid samen komen. De 'Garage Sale & Walk- In' dagen zijn uw kans voor een goede koop.

Donderdag 7 & 21 maart 09.00 tot 20.00 uur
Vrijdag 8 & 22 maart 09.00 tot 20.00 uur
Zaterdag 9 & 23 maart 10.00 tot 16.00 uur

 

Culinaire Gastvrijheid
Tijdens de 'Garage Sale & Walk-In' dagen staat onze culinaire gastvrijheid centraal. Niet voor niets heeft E Dental een zeer erkentelijke culinaire en gastvrije reputatie. Kortom, u bent van harte welkom om te komen genieten van de gezelligheid vergezelt met een hapje en een drankje.

 

Klik hier voor actuele aanbiedingen

Klik hier voor ons overzicht gerbuikte en showroom artikelen

 

 


Totaal Inrichting

Wij richten uw (droom) praktijk in met al uw apparatuur en hebben tevens een eigen bouwafdeling die volledig in eigen beheer uw project realiseert  

>>>

Equipment

Bekijk ons complete productoverzicht voor tandartsen, mondhygiënisten, orthodontisten en kaakchirurgen. Ook maatwerk is mogelijk  

>>>

Diagnostiek

Van sensor tot compleet Cone-Beam CT apparaat, E Dental heeft het, inclusief bijbehorende software en dienst- verlening 

>>>

Georganiseerde iQual avond?

Wilt u een leuke en volledig verzorgde bijeenkomst organiseren voor uw iQual groep, studieclub of waarnemers- groep    

>>>

Scroll To Top