i-SEE white U vorm Volspectrum dental armatuur

■ Volspectrum werkveldverlichting
■ Hoogfrequent
■ >2000 lux

i-SEE dental armatuur
De combinatie van geometrische vormgeving, elegante verbindingen en apple uitstraling maakt dat dit dental armatuur subtiel in uw behandelkamer geïntegreerd wordt en een bijzonder chique uitstraling geeft. Het i-SEE dental armatuur beschikt over bijzonder stijlvol ontworpen verbindingselementen waardoor de U en O opstelling perfect en harmonieus met elkaar integreren.

 

Algemeen
■ Volspectrum
■ Hoogfrequent
■ T5 965
■ >2000 lux
■ leverbaar in wit en titaan
 

U-opstelling
■ 1 x element met 2 x 54 watt
■ 2 x element met 2 x 49 watt

 

Volspectrum
Volspectrumverlichting is verlichting die daglicht simuleert en alle kleuren bevat die ook voorkomen in het natuurlijke daglichtspectrum. Dit zijn zowel de zichtbare frequenties van licht (rood, oranje, geel, groen, blauw en violet) als de onzichtbare frequenties (ultraviolet en infrarood). Al deze frequenties hebben in volspectrumlampen dezelfde verhoudingen zoals ze ook in natuurlijk daglicht voorkomen.


Hoogwaardige armaturen
Onze hoogwaardige armaturen leveren een lichtsterkte van meer dan 2000 lux in de directe werkomgeving. Door de nieuwste technologie op het gebied van hoogfrequente volspectrum lampen toe te passen in onze armaturen, is de kleur en temperatuur van het licht ideaal. Op deze manier wordt de daglicht situatie haarjn gesimuleerd voor een realistisch kleurbeeld en exacte kleurbepaling aan de stoel.


Hoogfrequent
Een conventioneel voorgeschakeld armatuur (herkenbaar aan de knipperende start) wordt aangestuurd met 50 Hz. Dit betekent dat de TL buis met 50 maal per seconde knippert. Onze ogen verbruiken veel energie om dit op te vangen waardoor klachten als branderige ogen en hoofdpijn kunnen ontstaan.

 

Het product is aan uw informatieverzoek toegevoegd.


Wanneer u onderstaande velden invult en vervolgens “surf verder” kunt extra informatieverzoeken toevoegen aan dit verzoek zonder dat u nogmaals wordt verzocht uw details in te vullen. Wanneer u “verstuur” selecteert zal het informatieverzoek direct verzonden worden.

Uw verzoek bevat de volgende producten. (voeg dit product nogmaals toe)
E-mail:*
Naam:*
Geslacht:*
Functie:*
Kliniek:
Straat:*
Postcode:*
Plaats:*
Land:
Telefoon:
Extra Informatie:

Totaal Inrichting

Wij richten uw (droom) praktijk in met al uw apparatuur en hebben tevens een eigen bouwafdeling die volledig in eigen beheer uw project realiseert  

>>>

Equipment

Bekijk ons complete productoverzicht voor tandartsen, mondhygiënisten, orthodontisten en kaakchirurgen. Ook maatwerk is mogelijk  

>>>

Diagnostiek

Van sensor tot compleet Cone-Beam CT apparaat, E Dental heeft het, inclusief bijbehorende software en dienst- verlening 

>>>

Georganiseerde iQual avond?

Wilt u een leuke en volledig verzorgde bijeenkomst organiseren voor uw iQual groep, studieclub of waarnemers- groep    

>>>

Scroll To Top