Satelec, X-Mind DC Intra-oraal röntgensysteem

■ Verstelbare kV, mA en tijd
■ Zeer Stabiel armsysteem
■ Beproefde betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid
Het intra-orale röntgensysteem X-Mind van Satelec staat al jaren bekend om haar betrouwbaarheid en stabiliteit. De röntgenkop is vervaardigd uit één stuk, met daarin twee kamers. In de ene kamer bevindt zich de röntgenbuis en in de andere een oliebad met daarin de hoogspanningsgenerator. De elektronica compenseert automatisch schommelingen in de netspanning, wat resulteert in opnames van een constante en hoge kwaliteit.
 
Veiligheid
De X-Mind Röntgenapparatuur is voorzien van diverse veiligheidsmechanismen: zelfdiagnose van de elementen van het bedieningspaneel bij elke inschakeling, controle van de elektrische parameters van de installatie, en diverse ‘fail safe’ constructies. Omdat de Röntgenbuis zich aan de achterkant van de kop bevindt is de focus-huid afstand 50% groter dan bij traditionele configuraties. De hoge filtratie (2 mm Al bij 70 kV) en lage verstrooiing (<0,25 mGy/h op 1 m van het focuspunt) zorgen voor een maximale bescherming van arts en assistenten.
 
Positionering
Met de soft-positioner armen van de X-Mind is de röntgenkop gemakkelijk en precies in positie te brengen. Het lichtmetalen mechanisme heeft gladde vormen en de draaipunten zijn voorzien van beschermkappen om beknelling te voorkomen. De buitenzijde van het apparaat is door de gladde vlakken gemakkelijk te onderhouden en te ontsmetten volgens de strengste eisen op het gebied van aseptiek in de tandartspraktijk.

Het product is aan uw informatieverzoek toegevoegd.


Wanneer u onderstaande velden invult en vervolgens “surf verder” kunt extra informatieverzoeken toevoegen aan dit verzoek zonder dat u nogmaals wordt verzocht uw details in te vullen. Wanneer u “verstuur” selecteert zal het informatieverzoek direct verzonden worden.

Uw verzoek bevat de volgende producten. (voeg dit product nogmaals toe)
E-mail:*
Naam:*
Geslacht:*
Functie:*
Kliniek:
Straat:*
Postcode:*
Plaats:*
Land:
Telefoon:
Extra Informatie:

Totaal Inrichting

Wij richten uw (droom) praktijk in met al uw apparatuur en hebben tevens een eigen bouwafdeling die volledig in eigen beheer uw project realiseert  

>>>

Equipment

Bekijk ons complete productoverzicht voor tandartsen, mondhygiënisten, orthodontisten en kaakchirurgen. Ook maatwerk is mogelijk  

>>>

Diagnostiek

Van sensor tot compleet Cone-Beam CT apparaat, E Dental heeft het, inclusief bijbehorende software en dienst- verlening 

>>>

Georganiseerde iQual avond?

Wilt u een leuke en volledig verzorgde bijeenkomst organiseren voor uw iQual groep, studieclub of waarnemers- groep    

>>>

X

Abonneer u op onze nieuwsbrief

 
Scroll To Top