Dental Expo 2014


E Dental en E Build zullen weer samen met Hofmeester Dental aanwezig zijn in de RAI Amsterdam tijdens de Dental Expo op 20 t/m 22 maart 2014!
Kom langs op onze stand (stand 8.110) en bekijk onze allernieuwste producten onder het genot van een drankje en de unieke smaak van de Frans/Duitse delicatesse: de Flammkuchen. 

 

Ook E Build is vertegenwoordigd op de E Dental stand:
E-build is gespecialiseerd in de aanbouw en verbouw van praktijken voor tandheelkunde,
mondhygiëne en orthodontie. E-build is gelieerd aan E-dental, de leverancier van tandartsenstoelen,
röntgenapparatuur en tandtechnische materialen. Als regisseur van uw aan- of verbouwproject bieden wij u een totaaloplossing voor de realisatie van uw droompraktijk(ruimte). Omdat wij vakgerichte know-how hebben als het gaat om tandheelkundige materialen, producten en toepassingen, zorgen wij voor de meest effciënte en kwalitatieve oplossing, van ontwerp tot oplevering.

 

Elzasser Flammkuchen
Flammkuchen is de unieke delicatesse uit de Frans/Duitse Elzas. Aldaar al meer dan honderd jaar een begrip in bijna iedere Horecagelegenheid. Inmiddels ook in Nederland een graag gezien als lunchgerecht, tussendoortje, borrelgarnituur of midnight snack.


Totaal Inrichting

Wij richten uw (droom) praktijk in met al uw apparatuur en hebben tevens een eigen bouwafdeling die volledig in eigen beheer uw project realiseert  

>>>

Equipment

Bekijk ons complete productoverzicht voor tandartsen, mondhygiënisten, orthodontisten en kaakchirurgen. Ook maatwerk is mogelijk  

>>>

Diagnostiek

Van sensor tot compleet Cone-Beam CT apparaat, E Dental heeft het, inclusief bijbehorende software en dienst- verlening 

>>>

Georganiseerde iQual avond?

Wilt u een leuke en volledig verzorgde bijeenkomst organiseren voor uw iQual groep, studieclub of waarnemers- groep    

>>>

X

Abonneer u op onze nieuwsbrief

 
Scroll To Top