4D tandheelkunde

Bezoek de openhuis dagen van E Dental en laat u informeren over de digitale tandheelkunde

E Dental is als specialist op het gebied van digitale tandheelkunde als geen ander in staat om u goed te adviseren en de digitale apparatuur te integreren en te onderhouden. Gedurende onze openhuis dagen wordt ons team verstrekt door twee specialisten.

 

De ongekende mogelijkheden van 4D digitale tandheelkunde…
Tijdens de openhuis dagen van E Dental op 1 en 2 november zal Dr Bassam Hassan u alles vertellen over de mogelijkheden van de nieuwste digitale tandheelkundige behandelmethoden. Dankzij digitale technieken zoals CBCT beelden en intra orale (3D) scans en zelfs het dynamisch vastleggen van de feitelijke articulatie van de patiënt (de 4e dimensie) wordt het mogelijk om een (nog) betere diagnose te stellen en bovendien een voorspelbaarder te werken.

 

Afbeelding met monitor, muur, binnen, elektronicaAutomatisch gegenereerde beschrijvingVoorspelbaar implanteren met coDiagnostiX®
coDiagnostiX® is het meest geavanceerde programma op het gebied van “guided surgery”. De systeem maakt het mogelijk om op basis van een ideaal prothetisch plan de implantaten optimaal te positioneren. Het systeem is open, en bevat een complete implantaat bibliotheek waarmee ieder implantaatsysteem kan worden gepland. Dankzij de Easy mode en de geïntegreerde 3d print-software is het produceren van een boormal zeer eenvoudig geworden. Bassam Hassan en Quirijn Bakker laten u graag zien hoe dit moet.

 

Betere prothetische oplossingen dankzij ModJaw
De 4e dimensie in tandheelkunde is ModJAw. Een toestel die het mogelijk maakt om de werkelijke articulatie van een patiënt vast te kunnen leggen. Op deze manier is het enerzijds mogelijk om complexe occlusie problemen beter te analyseren en anderzijds kan met deze applicatie een nog optimaler restauratie worden ontworpen die past bij de patiënt. Bassam zal tijdens de openhuis dagen de voordelen van deze techniek aan u demonstreren.

 

 

Simpel digitaal kronen ontwerpen en frezen
Het aan de stoel maken van indirecte restauraties wordt steeds toegankelijker. Dankzij een continue stroom aan innovatieve materialen, toegenomen accuratesse en dalende prijzen van de apparatuur is CEREC al lang niet meer het enige systeem die dit mogelijk maakt. E Dental biedt u graag een betaalbaar alternatief wat tot 50% goedkoper is. Quirijn Bakker laat u graag zien dat het ontwerpen van een eigen restauratie met de Dental Wings Chairside software zeer eenvoudig is en dankzij de ingebouwde productie software ontstaat een naadloze digitale workflow.

 

De ongekende mogelijkheden van 3D Printen
De 3D print techniek biedt ongekende mogelijkheden voor de tandheelkunde. Rapid Shape heeft een  zeer innovatieve, betaalbare en nauwkeurige printer ontwikkeld. Deze printer print 1 in 15 minuten een tijdelijke kroon, brug of boormal. Uniek is dat deze printer werkt met “single use” cartridges (vergelijkbaar met Nespresso capsules) voor de verschillende toepassingen. Elke toepassing vereist namelijk zijn eigen materiaal en dankzij de cartridges is het eenvoudig en schoon om de printer voor verschillende doeleinden in te zetten. Bovendien komen er steeds meer materialen tot beschikking om te printen.

 

 

Ervaar het allemaal zelf
Tijdens de openhuis dagen demonstreren wij graag de mogelijkheden van digitale tandheelkunde. U kunt, en dat is uniek, drie verschillende scanners LIVE testen, er zijn verschillende inloop workshops en alle apparatuur staat werkend opgesteld.

         

Openhuis tijden

donderdag                   31 oktober                      17:00 tot 22:00
vrijdag                          1 november                     12:00 tot 20:00
zaterdag                       2 november                    10:00 tot 17:00

De “walk-in” workshops worden gegeven door

Dr. Bassam Hassan    Vrijdag 14:00-18:00 en zaterdag van 11:00-15:00
Quirijn Bakker           Vrijdag 15:00-20:00 en zaterdag van 11:00-15:00
Hein Vrins                   Donderdag, vrijdag , zaterdag

 

Terug naar Openhuis Dagen pagina

X

Abonneer u op onze nieuwsbrief

 
Scroll To Top